View Single Post
Eski 13-09-2021, 18:49   #9394
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
İyi akşamlar.
Ne kadar uzun zaman oldu bahçe sayfama fotoğraf yükleyemedim. Önceleri uzun bir zaman internetin altyapısının azizliğine uğradık. Daha sonra fotoğraf makinesindeki fotoğrafları küçültüp yüklemede sorun yaşadım ki hâlâ sürüyor. Bir bakıyorsunuz masa üstüne alabiliyorum, bir bakıyorsunuz " dosya bozuk" ibaresi çıkıyor, fotoğrafları masa üstüne aktaramıyorum. Bir yerde bir şeyler yapıyorum ama ne? (hiç bir şey olmamışsa bile mutlaka bir şey olmuştur gibi oldu)

Onlarca fotoğraf çekmişim, temizleye temizleye, eleye eleye paylaşmaya çalışacağım.

Güllerim bu sene çok güzel açtılar, oysa fazla da ilgilenemedim. Çanak içindeki otları temizle temizle bitiremeyince biraz es geçtim.

Balkondaki sardunya ve petunya saksılarım çok güzeldi nisan ayından temmuz ortalarına kadar sağlıklı ve bol çiçekliydiler. Bir gün bir gece içinde esen sıcak rüzgar bütün yapraklarını, çiçeklerini hatta açacak olan tomurcukları kavurdu. Yapraklar elleriniz arasında resmen ufalanmaya başladı. Önce temizledim, sağlıklı kökleri bıraktım. Koca koca saksılarda kılkuyruk kadar kalınca iyice moralim bozuldu, on tane saksıyı kaldırıp bahçenin bir köşesine bıraktım.

Nedendir bilmiyorum sebze bahçemiz de pek güzel olmadı ama sade bizde değil komşular da şikayetçiler.
Her sene pembe domateslerimiz harika oluyordu, bu sene ehh şöyle böyle de olsa idare ettiler.
Kabaklar adetlerini bozmadı bol bol verdi bizde hem yedik hem de dağıttık (malina gelene kadar dermişim...malina gelince bol bol kuruttu sağ olsun)

Fazla gevezelik ettim biraz fotoğraf paylaşayım.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön