![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Şu elma çiçekleri... yeniden gelin olsam elma çiçekleri almak isterdim elime... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderatör
|
Hakikaten çok güzeller, polenlere karşı allerjim çok fazla olduğu halde kendimi alamıyorum. Düzenleyen Güler : 01-05-2017 saat 09:22 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Güler hanım günaydın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Armandii çeliklerini her an gönderebilirim ancak arkadaşımız jezebel çeliklerin sonbaharda tutma olasılığının daha çok olduğunu söylemişti. Denemek istiyorsanız şimdi de gönderebilirim. İstiyorsanız sonbaharda veya her iki zamanda da. Adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime Armandii talebi başlığında yazmanızı rica edeceğim. Armandii diye belirtin ki diğer arkadaşlara gönderdiğim Aloevera ve atlas çelikleri ile karışmasın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2015
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net Sizler de haklısınız Armandii çelikleri diye başlık henüz açmadım, açmayışımın sebebi de bu çeliklerin sonbaharda tutmalarının daha garanti olduğu ama siz de bazı arkadaşların şimdi denemek için istedikleri grupta iseniz size de göndereyim, yok sonbahar derseniz adres bilgilerinizi özelime yazın ama mutlaka Armandii diye not düşün. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-06-2017
|
Güler hanım harika bir bahçeniz var maşallah. Hayranlık duymamak elde değil. İzlerken bile terapi gibi. O kadar güzelliğin içinde yaşamak kimbilir ne kadar güzeldir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Her sene önce bit-böcek ilacı atardık bu sene mantarla başladık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Sarı güllerinize, kartopunuza, kamelya çiçeğinize ba-yıl-dımmm. Maşallah diyorum hepsinin tadını mutlulukla çıkarın inşallah. Gerçekten bahçeniz rüya gibi ne mutlu size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Moderatör
|
Her sene güllere attığım ilk ilaç insektisit olurdu, bu sene fungasitlerle başladık. Güllerde bir anda kara lekeler çoğaldı, bir hafta evvel ilk ilacı dün de ikincisini attım. Biraz biraz toparlamaya başladılar, tek tük de açıyorlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2015
|
Buradan o tarafa doğru bir rüzgar hissedebilirsiniz zira ağazım açık kaldı Nasıl güzel bir bahçe allah sağlıklı uzun ömür versinde bahçenizin keyfini doya doya çıkarın inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|