View Single Post
Eski 04-08-2016, 22:27   #8046
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili Zafer İnandıklı'ya ne kadar teşekkür etsem azdır; beni bu güzel harika çiçekle tanıştırdı. Bir gecelik gelin.

Bana geleli hayli zaman oldu ama iki-üç sene evveline kadar çiçeği ile tanışamamıştım. Meğer kendisinde de sanırım yedi sene sonra çiçek açmış.

Bu sene hem birinci hem de ikinci gelini yakalayamadım. İkinci gelinin gözünün içine bakıyordum ama bu sabah bir de baktım ki bu halde.

Dün Bursa'ya gitmiştik çok da yorgun gelince erkenden uyudum veeeee gece gelini yakalayamadım. Ama bir de baktım ki beş tane daha gelin adayı varmış, çoook sevindim.

Bitkimdeki pamukçuklar almış başını gidiyor. Hemen oksijenli suyumu hazırladım, kulak pamukları ile bir paket pamuğu alıp işe koyuldum.
Bütün yaprakların altlarını, bağlantı yerlerini bir bir temizledim. Tam iki saatimi aldı.
Daha sonra gelin adaylarını strech film ile sardım, iyice paketledikten sonra aldım elime hortumu bütün bitkiye bol su ile iyice yıkadım.
İkibuçuk saat uğraştım ama bir gecelik gelinim, tertemiz olarak balkondaki yerini aldı.
O mutlu ben daha çok mutlu.

Çiçeği solan ve kokusunu içime alamadığım

Name:  IMG_9376 (600 x 450).jpg
Views: 977
Size:  46.0 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön