agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni824Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-06-2021, 10:12   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-03-2019
Annemden aldığım salatalıklar. Oturak dendiği için aldım: Hem de "Bereketli, hiç salatalıksız kalmazsın." dedi, annem.
Eklenti 719997

Bunlara da büyükbaş gübresi ve yapraktan solucan gübresi şurubu verdik[/QUOTE]

Öncelikle maşallah diyelim. Emeğinize sağlık. Eğer Salatalıklarınız atalık tohum ise ve veriminden memnun kalırsanız. Tohum takas etkinliğinde talip olabilirim

feyzi_48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-06-2021, 20:39   #2
Ağaç Dostu

halcur's Avatar

Giriş Tarihi: 10-12-2018
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi feyzi_48 Mesajı Göster

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi halcur Mesajı Göster
Annemden aldığım salatalıklar. Oturak dendiği için aldım: Hem de "Bereketli, hiç salatalıksız kalmazsın." dedi, annem.
Eklenti 719997

Bunlara da büyükbaş gübresi ve yapraktan solucan gübresi şurubu verdik
Öncelikle maşallah diyelim. Emeğinize sağlık. Eğer Salatalıklarınız atalık tohum ise ve veriminden memnun kalırsanız. Tohum takas etkinliğinde talip olabilirim
Bu mesajı sonradan fark ettim. Teşekkür ederim. Atalık tohum olup olmadığını bilmiyorum. Dediğim gibi bizim köylerde herkes birbirinden tohum alır ve iki ölçütü vardır.
1-Lezzet
2-Verim

Anneme "Tohumlar atalık mı?" diye sorsam muhtemelen, "Konu komşudan aldık, atalık mı bilmem." der.

Bana kalırsa ticari tohum da olabilir.

Önümüzdeki zaman diliminde verimine ve lezzetine bakarım. Türün kaynağına da inmeye çalışırım. Gerekirse/talep olursa/tohum alabilirsem paylaşıma açarım. İki senedir katılıyorum ve oldukça keyifli bir süreç olduğunu düşünüyorum. Sırf adrenalin için bile tohum etkinliğine katılınır bence.

halcur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-06-2021, 14:14   #3
Ağaç Dostu

halcur's Avatar

Giriş Tarihi: 10-12-2018
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi halcur Mesajı Göster
Bu mesajı sonradan fark ettim. Teşekkür ederim. Atalık tohum olup olmadığını bilmiyorum. Dediğim gibi bizim köylerde herkes birbirinden tohum alır ve iki ölçütü vardır.
1-Lezzet
2-Verim

Anneme "Tohumlar atalık mı?" diye sorsam muhtemelen, "Konu komşudan aldık, atalık mı bilmem." der.

Bana kalırsa ticari tohum da olabilir.

Önümüzdeki zaman diliminde verimine ve lezzetine bakarım. Türün kaynağına da inmeye çalışırım. Gerekirse/talep olursa/tohum alabilirsem paylaşıma açarım. İki senedir katılıyorum ve oldukça keyifli bir süreç olduğunu düşünüyorum. Sırf adrenalin için bile tohum etkinliğine katılınır bence.
Lezzet konusunda tam puan aldı. Ben henüz tadına bakamadım ama toplam beş aileye ilk üründen ikram etmiştim. İki aile afiyetlenmiş. Tadının güzel olduğunu, beğendiklerini söyledi. Bizim evde de ben yokken pişirmişler. Misafir de çok beğenmiş tadını.

NOT: Sonunda tadına baktım. Bence de tadı güzel.

Düzenleyen halcur : 29-06-2021 saat 20:00
halcur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025