![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Domatesler içeride yeşillikler kenarda.Böyle güzel.Sebze adaları betopandan. Kaç kış geçti bozulmadılar.Yalnız köşebent kazıklar ağaçtan.Çürüyenleri yenisiyle değiştirmek zor oluyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Tavuklar gideli bu alan sebze bahçesi oldu.Toprak tavuk gübresiyle yoğrulduğu için midir yoksa eşimin yaptığı karışımdan mıdır,mahsulden memnunuz.Karışım dediğim,muz ve yumurta kabuklarını rondodan geçirip çayın posasıyla birlikte bitkilerin diplerine gömüyor.Muz kabukları potasyum,yumurtalar kalsiyum deposuymuş.Çay posası da suyu tutarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kükürdün ya zamanını kaçırıyorum ya işe yaramıyor.Şöyle küllemeye falan dayanıklı beni uğraştırmayacak bir üzüm çeşidi var mıdır acaba! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Siyah üzüm, Kokulu üzüm, Karadeniz üzümü, Laz üzümü, Kafkas üzümü vs isimlerle bilinen kalın kabuklu aromalı bir üzüm mevcut. Kabuğu oldukça kalın biz sadece içini yeriz. http://www.agaclar.net/forum/1543397-post12.htm |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Tek dal üzerinde büyütüp taçlandırdığım fernor.Hemen arkasındaki franguette.Birkaç senedir budamadığım için arapsaçına döndü.Ondan ceviz beklentim yok,bol püskül verip etrafındakileri tozlasın yeter. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Tek dal üzerinde büyüttüğüm chandler fidanı.Bunlardan 13 tane var.Tepelerini 2.20 civarında kestim.Kışın zarar görmemişlerse,uyanabilirlerse 1.70'ten taçlandıracağım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl aşıladığım fernorlar.Karşılıklı iki kalem takmıştım.Sezon içinde birinin tepesini kesip gelişimini yavaşlattım.Budama zamanı da bire indirdim. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2021
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntıladığınız mesaj Atılgan adlı üyenin üzüm konusunda bana yardım etmek için birkaç yıl önce yaptığı bir paylaşımdı. Forumda "tohum paylaşım"bölümü var. Orayı bir inceleyin isterseniz. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2021
|
Olur inceleyeyim . Teşekkür ederim. |
|