![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Siyah üzüm, Kokulu üzüm, Karadeniz üzümü, Laz üzümü, Kafkas üzümü vs isimlerle bilinen kalın kabuklu aromalı bir üzüm mevcut. Kabuğu oldukça kalın biz sadece içini yeriz. http://www.agaclar.net/forum/1543397-post12.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Tek dal üzerinde büyütüp taçlandırdığım fernor.Hemen arkasındaki franguette.Birkaç senedir budamadığım için arapsaçına döndü.Ondan ceviz beklentim yok,bol püskül verip etrafındakileri tozlasın yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Tek dal üzerinde büyüttüğüm chandler fidanı.Bunlardan 13 tane var.Tepelerini 2.20 civarında kestim.Kışın zarar görmemişlerse,uyanabilirlerse 1.70'ten taçlandıracağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl aşıladığım fernorlar.Karşılıklı iki kalem takmıştım.Sezon içinde birinin tepesini kesip gelişimini yavaşlattım.Budama zamanı da bire indirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç gün önce yaptığım kalem aşılarından biri.Tutarsa 20-25 gün sonra sürgün verecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2021
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Alıntıladığınız mesaj Atılgan adlı üyenin üzüm konusunda bana yardım etmek için birkaç yıl önce yaptığı bir paylaşımdı. Forumda "tohum paylaşım"bölümü var. Orayı bir inceleyin isterseniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2021
|
Olur inceleyeyim . Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Kar gelmeden bahçeden çıkanı yine bahçeye vermiş;yaprak,dal parçası,ot ne varsa ağaçların dibine sermiştim.Bugünlerde mutfak artıklarını gömmek için malçı hafifçe kaldırıp küçük bir çukur açtığımda solucanlar karşılıyor beni. Toprağının organik madde oranı sıfır virgül bilmem kaç olan birisi için güzel bir haber. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek tarhında cümbüş başladı.Çuhalar yerlerini sevdiler.Sarı olanı kır çiçeği.Diğer renklerini fidancıdan aldım.Doğal ortamda yetişmedikleri için fazla dayanamayacaklarını düşünmüştüm,yanılmışım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|