agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni8246Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-05-2021, 12:14   #11
Ağaçsever

Tillandsia's Avatar

Giriş Tarihi: 16-06-2017
Sevgili Gilan, son 10 gündür bahçe ve balkon sayfalarınızın tamamını okudum. Bahçeleriniz gözümden kaçtığı içinde çok üzüldüm. Çünkü üçüncü yılına girdiğim bir hobi bahçem var. Keşke bahçeme başlarken sizin son bahçenizi oluşturma hikayenizi okusaydım. Ama şimdiye kadar okuduklarım bile bana çok farklı fikirler verdi. Özellikle Ankara'da ki bahçenizde kullandığınız soğuğa dayanıklı bitkilerin hepsini not aldım. Çünkü Erzurum 4b iklim kuşağında ve benim de seçeğim tüm bitkileri buna göre değerlendirmem lazım. Californiya'da gezme fırsatım olmuştu, çok güzel bir iklimi var. O yüzden bahçenizi tablo gibi işlemekte sizin alternatifleriniz çok fazla. Sizi tebrik ederim. Vermiş olduğunuz emek bahçenizden görülüyor. Bundan sonra bahçenizin yakın izleyicisi olacağım. Hem bahçenizde neler yaptığınızı görmek için hemde yazılarınızı o kadar güzel bir dille kaleme alıyorsunuz ki onları okumaktan büyük bir zevk aldığım için. Kendinize iyi bakın. Güzel yuvanızda ailenizle mutluluklar diliyorum. (Nazar bocuğu emojisi aradım ama bulamadım o yüzden maşallah diyeyim bahçenize))

Tillandsia Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025