agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni8246Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-04-2021, 08:39   #1
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Ayağımın tozuyla ilk buraya geldim gilancım. ) Hayat telaşına ben de kapıldım, iş hayatına tekrar dönüş, yoğun koşuşturma haliydi derken gün günü, yıl yılı kovaladı uzun süre yoktum buralarda (halen de geri dönmüş sayılmam aslında..) Bahçeni ilgiyle takip etiğimi hatırlıyor, eş dost ziyareti yapıyorum şimdilik... )
Hep gel tabii ki!
Taa ne zaman önce “işe tekrar başlıyorum, bahçeye vaktim kalmayacak “ dediğini hatırlıyorum. O zamanlar tabii bende çoluk çocuk yoktu, çocukların da ne kadar zaman aldıklarını bilmiyordum.

Ufaklık nasıl? (Şimdi boyumu geçmiştir tabii ) Bahçen nasıl? Bahçe aksesuarları hatırlıyorum çeşit çeşit...

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2021, 10:27   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Hep gel tabii ki!
Taa ne zaman önce “işe tekrar başlıyorum, bahçeye vaktim kalmayacak “ dediğini hatırlıyorum. O zamanlar tabii bende çoluk çocuk yoktu, çocukların da ne kadar zaman aldıklarını bilmiyordum.

Ufaklık nasıl? (Şimdi boyumu geçmiştir tabii ) Bahçen nasıl? Bahçe aksesuarları hatırlıyorum çeşit çeşit...

Ufaklık şimdi 15 yaşında, boyu annesini geçmiş, lise 1 öğrencisi genç bir kız oldu ablası ) Benim bahçe çok yıllık bitkilerimle şekillenmeye başladı hafiften ama ilk günlerdeki gibi çeşitliliğe sahip değilim, aksesuarlar yerli yerinde duruyor

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-04-2021, 10:53   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
gilancım, bahçeni gezerken, yazdıklarını okurken "Çalışıyorum, eskisi gibi zaman ayıramıyorum" serzenişimden utandım Ailecek kocaman MAŞALLAH.. kalp kalp bırakıyorum sayfana kucak dolusu. Mutluluk, sağlık, huzur ve gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Toprakla uğraşmak her türlü stres, sıkıntıya iyi geliyor, her şey yerli yerinde maşallah, gelincikleri tohumdan mı yetiştirdin?

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-04-2021, 09:22   #4
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
gilancım, bahçeni gezerken, yazdıklarını okurken "Çalışıyorum, eskisi gibi zaman ayıramıyorum" serzenişimden utandım Ailecek kocaman MAŞALLAH.. kalp kalp bırakıyorum sayfana kucak dolusu. Mutluluk, sağlık, huzur ve gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Toprakla uğraşmak her türlü stres, sıkıntıya iyi geliyor, her şey yerli yerinde maşallah, gelincikleri tohumdan mı yetiştirdin?
Hiç our mu öyle şey... Tabii ki yoğunsun, yetişmek zor oluyor. Çok iyi anlıyorum ben.

En sevdiğim laflardan biri “kendi içini başkalarının dışıyla karşılaştırma” ya da öyle bir şey işte. Benim de yoğun ama, sağ olsun öyle ya da böyle çok da yardımcım oluyor. Pandeminin en başında amcamla yengem burada aylarca mahsur kaldılar. (Bana kalsa hiç gitmeseler keşke) Onların peşinden kayınvalidem 6 ay geldi. Şimdi de Kolombiya’lı bir bakıcımız var. (Ailecek İspanyolca öğreniyoruz bir yandan. )

Bak şimdi böyle yazınca da ben daha çok zaman bulamadığıma utandım.

Gelincikler adı üstünde “Kaliforniya gelinciği” ya, buraların yabani otu bu. Kendiliğinden çıktılar. Bende turuncu ve sarı turuncu iki tonu var. Bir bahçede turuncu kırmızı arası bir tonunu daha gördüm. Eğer tohum alabilirsem ondan da atarım aralarına.

Name:  A6B515E8-83B6-4EE1-A62B-6839BFE450B5.jpg
Views: 452
Size:  72.2 KB

Name:  494799DE-2AE4-4ADB-AF3B-17EF364131A0.jpg
Views: 438
Size:  46.6 KB

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025