![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Taa ne zaman önce “işe tekrar başlıyorum, bahçeye vaktim kalmayacak “ dediğini hatırlıyorum. O zamanlar tabii bende çoluk çocuk yoktu, çocukların da ne kadar zaman aldıklarını bilmiyordum. ![]() Ufaklık nasıl? (Şimdi boyumu geçmiştir tabii ) Bahçen nasıl? Bahçe aksesuarları hatırlıyorum çeşit çeşit... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Ufaklık şimdi 15 yaşında, boyu annesini geçmiş, lise 1 öğrencisi genç bir kız oldu ablası ) Benim bahçe çok yıllık bitkilerimle şekillenmeye başladı hafiften ama ilk günlerdeki gibi çeşitliliğe sahip değilim, aksesuarlar yerli yerinde duruyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
gilancım, bahçeni gezerken, yazdıklarını okurken "Çalışıyorum, eskisi gibi zaman ayıramıyorum" serzenişimden utandım Ailecek kocaman MAŞALLAH.. kalp kalp bırakıyorum sayfana kucak dolusu. Mutluluk, sağlık, huzur ve gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Toprakla uğraşmak her türlü stres, sıkıntıya iyi geliyor, her şey yerli yerinde maşallah, gelincikleri tohumdan mı yetiştirdin? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En sevdiğim laflardan biri “kendi içini başkalarının dışıyla karşılaştırma” ya da öyle bir şey işte. Benim de yoğun ama, sağ olsun öyle ya da böyle çok da yardımcım oluyor. Pandeminin en başında amcamla yengem burada aylarca mahsur kaldılar. (Bana kalsa hiç gitmeseler keşke) Onların peşinden kayınvalidem 6 ay geldi. Şimdi de Kolombiya’lı bir bakıcımız var. (Ailecek İspanyolca öğreniyoruz bir yandan. ) Bak şimdi böyle yazınca da ben daha çok zaman bulamadığıma utandım. ![]() ![]() Gelincikler adı üstünde “Kaliforniya gelinciği” ya, buraların yabani otu bu. Kendiliğinden çıktılar. Bende turuncu ve sarı turuncu iki tonu var. Bir bahçede turuncu kırmızı arası bir tonunu daha gördüm. Eğer tohum alabilirsem ondan da atarım aralarına.![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|