View Single Post
Eski 29-04-2021, 09:03   #613
Charlaux
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Hoşbulduk sevgili nazlı06

Sevgili Charlaux, gerçekten çok üzgünüm. Gerçekten arayı çok açmışım ve yıllar yılları kovalamış fark etmeden. Sen de yeni maceralara atılmışsın! Hepsini öğrenmem lazım!

Sevgili saleri, bu mesajları gördükçe hem mutlu oluyorum hem de bu kadar kişiyi beklemede bıraktığım için üzülüyorum. Arayı kapatmam lazım.
Sevgili gilan dile kolay sanırım picae abies hediyenizin ve iletişimimizin üzerinden 9 yıl geçmiş. Sonra ben geldim Ohio'ya oradan Londra'ya oradan da pandemi sebebiyle Türkiye'ye. Amerika'da okurken tatillerim orkide taşımakla geçti ama evde ben olmayınca bakımları kolay olmuyor tabii ciddi bir kısmını kaybettim.Kurlardan dolayı da zor bir hobi aslında ama yazın kararlıyım birkaç tür getirteceğim. En büyük bitki sevgim esasen o.

Bahçeniz tek kelimeyle şahane. Başkaları adına konuşmayayım ama ben hikayelerinizi sıkılmadan keyifle okuyorum devamı ne zaman gelecek diye. Sunduğunuz dünya maalesef ülkemizde biz bitkiciler için zor dolayısıyla değişik bitkiler görüyoruz ve fikir alabiliyoruz sayenizde. Ama herşeyden önce o güzel yazımınız için takibi hiç bırakmıyorum. Tüm samimiyetimle tekrardan sizi burada görmekten çok mutluyum. Bizi bir daha bırakmazsınız umarım

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön