![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Evin 2 odasının penceresi bu tarafa bakıyor. Pencerelerin önüne yatak konulacak gibi planlanmış, o yüzden pencereler yerden yüksekler. Buranın eski evlerinde genelde hep böyle. Zaten buranın yeni ev yok. ![]() ![]() Biz yatakları odanın diğer tarafına koyduğumuz için ileride bir zaman bu pencereleri büyütmek, yere kadar indirmek istiyorum. O nedenle tam pencerelerin önü bitkilerden oluşan yemyeşil bir tablo gibi olsun istiyorum. Dediğim gibi yan bahçenin eni 1.5m, o nedenle derinlik yok. Tabloyu kendimiz yapmamız gerekiyor. ![]() Asmaları tam pencerelerin iki yanına gelecek şekilde planladım. Böylece uzayıp hem tabloyu çerçeveleyecekler, hem de çitin üstünden komşunun yatak odasını görmemizi engelleyecekler. Evin tabanı bahçeden yüksek olduğu için eğer perdeler açıksa burun buruna geliniyor. Bizim yatak odası üst katta ama bu tarafta misafir odamız var. Asmaları sardırmak için dekoratif bir şeyler düşünmek gerekti. İnternetten ferforje köşe demirleri aldım. Redwood tahtalarıyla mini çardaklar yaptık. ![]() 5 yaşındaki kızım vidaları sıkıyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|