![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün işten eve gelirken bir seraya uğradım. Her şeyde aklım kaldı. Sizinle de paylaşmak istedim. Keşke bu heucheraları kapıp isteyen herkese getirebilsem... ![]() ![]() Yaprak güzellerinin de renk konusunda heucheralardan geri kalır hali yok. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin sera gezilerini anlatımına bayılıyorum. Sambucus'u araştırıyordum tam, senin paylaşımını gördüm. Ama hakkında pek bilgi bulamadım. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Nasıl alıntılayıp cevap yazılır, henüz bilmiyorum ama heuchera deyince, hele görünce... içim cızz etti gene. Dört kez tohumdan yetiştirmeye çalışmıştım, yaprak biçimlerini çok seviyorum, dördünde de hüsrana uğradım. Vaz mı geçtim? Hayır. Gene deneyeceğim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yeşiller hadi tohumla yetişiyor da, bu renkli heucheralar hibrit maalesef. Kökten ayırmayla üretiliyor. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Alıntı:
Bitki halinde edinmeye bakacağız demek ki. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir tek ben beceremiyorum sanıyordum, demek ki yalniz degilmisim. Bu yil ektiklerim de olmadi. Kalan tohumlarla bir kez daha deneyeceğim ve bu son olacak. Ben umudumu kestim.Renkli yapraklilarin hibrit oldugunu ve tohumdan cogalmadigini bilmiyordum. Oysa tohumlar satılıyor yurtdisi internet sitelerinde. Elimdeki tohumları cimlendirmeyi becerebilseydim, yurtdisindan tohum getirtecektim. |
|
|
|
|
![]() |
|
|