Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarla kuşu
Ne kadar çok seçenek var sevgili gilan. Hem çok güzel , hem de çok kötü. Ben böyle bir yerde kendimle mücadele etmek zorunda kalırdım... 
|
İnanın yüzde birini falan fotoğrafladım. Benim gibi dünyanın en kararsız insanı için çok zor. Bir gün, o mu bu mu derken ortadan yarılacağım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi abk
Keşke... Ben çok isterdim.
Senin sera gezilerini anlatımına bayılıyorum. Sambucus'u araştırıyordum tam, senin paylaşımını gördüm. Ama hakkında pek bilgi bulamadım.
|
Benim bu müneccimlik konusu baya ilerlerdi.

Ama benim de detaylı bilgim yok. Sağda solda görünce hoşuma gidiyor sadece. Ama şu an için bahçede öncelikli düşündüklerimden değil. Zamanla bakalım...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı
Her şey yerinde güzel Sevgili Gilan  Seralar bize sunulmuş bitki satış dükkanı sonuçta, ne kadar cazibeli olsa da biz beğendiğimiz, bize yakışacağını düşündüğümüz ve en sonunda bize uygun olan ürünü alırız. Dükkan vitrininin albenisi de daim olsun
Sevgilerimle...
|
Öyle tabii... Neyse şimdilik ”sıra bunlarda değil” diyerek kendimi frenliyorum. Pergolalı çardak ve havuz konusundaki kararımı henüz veremediğim için bahçenin planı oturmadı. Ama ana planı oturttuktan sonra bakalım ne olacak.