![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Genel görüntüler ![]() ![]() Gün güzeli ![]() ![]() Çok şekerler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Kadifeler ![]() ![]() Eşimle bugünkü çalışmalarımız.Yorulan dinlendi,sırayla çalıştık.Boyayı bitirdik,kurudu,sonra da yağmur başladı. Neyse ki çok yağmadı. ![]() Bahçemizden hoşçakalınız. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Sevgi Hanım Maşallah epey bir yorulmuşsunuz anlattıklarınıza bakılırsa. Ama emeğinize karşın çok güzel olmuş. Kendi el emeğinizle de oluşturduğunuz dekorlar ayrı bir hava katmış bahçenize. Elinize emeğinize sağlık. Bol çiçekli ve verimli günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim,Esemeralciğim,çok yoruldum çok.Ama genel olarak kafamdakileri sırasıyla yaptım.Kızımın doğumundan öncesine yetiştirdim çok şükür.Bundan sonra iş çiçeklerin büyümesine kaldı.Yapacağım başka işler de var aslında.Fırsat buldukça uğraşırım artık.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Allah Sağ salim huzurla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah. Anneanne ve dede miniğin sağlıklı doğa ile içiçe büyümesi için ön hazırlıkları da tamamladı. Geriye anne ve bebişe sağlık dilemek kalır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah Esemeralciğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, Hatmilerim. ![]() ![]() Bunun rengine bayıldım.Sevgili Durul'un gönderdiği tohumlarından mı acaba? Teşekkür ederim,rengi benim için çok güzel bir sürpriz oldu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
|
Sandelyeler iki tane kalmıştı.Bunu da maviye boyadım.Bahçede yorulunca otorup dinleniyorum. Güneşte durmaktan fena halde yanıyorum.Daha fazla kararmak için şapka aldım. Makas ve iple iftara 6 dakika kala sabah sefalarına merdiven yaptım.Dallar sobada yakmak için kesilmişti. Hemen bağlayıverdim. ![]() ![]() Sabah sefalarının sarılacağı bir yer olmayınca böyle bir çare buldum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
|
Sarıyız. ![]() Gazanyaları çiçekleri açıkken çekmeye fırsatım olmadı. Çünkü aynı safa tohumları her yeri sarmıştı,onları toplarken toprağı da çapalarken akşam oluverdi. ![]() ![]() Horoz ibiklerini yeni aldım. ![]() Akşam sefaları daha büyümede. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekleri sularken ![]() ![]() ![]() ![]() Beyaz rozetleri yeni aldım,ama hiç güzel poz vermediler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
|
Biraz papatya,biraz da gül resimleri,hoşçakalınız. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar,papatyalarla başlayıp cosmoslarla devam edelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
|
Lilliumlar ![]() Başımın tacı kadifeler ![]() ![]() ![]() Cosmoslar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Yeni açan hatmilerim. ![]() ![]() ![]() Kendi diktiğim dahlia.Sarı dedim ama koyu pembeymiş. Dahliaları sevdim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Dahlia ![]() Hatmi çiçeği ![]() ![]() Cosmoslar tomurcukta.Koyu pembe sanırım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
|
Başka bir hatmi çiçeğim. ![]() ![]() ![]() Üst çiçeklik ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
|
Papatyaları zamanla bahçenin muhtelif yerlerinde çoğaltacağım inşallah. ![]() ![]() Genel görünümler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
|
Çok naifler ![]() ![]() ![]() Beyaz dahlialar benim bağ düşünülürse 1 numara. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
Yıldız çiçeği,oldukça uzun boylu bir çiçek.Merakla bekliyorum, ne hale gelecek bakalım. ![]() ![]() ![]() Dahliayı çitlerle süsledim.Hakediyor doğrusu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
Bağda acaip fırtına vardı. ![]() Sabah sefaları yaptığım merdivene tırmanıyor. ![]() ![]() Hatmiler fırtınada çok çaresiz.Üzülüyorum ama diktik bir kere. Hatmi sevdası işte. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
|
Üst çiçeklik.Cosmosların yeşil rengi bir harika. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
|
Glayörleri bağa dikmek tam bir delilik.Bu rüzgarda çiçeklenince ne olacak bilemiyorum. Keşke toplu bir halde dikseymişim.En azından bağlardım. ![]() İris,bu bahar açmadı,canı sağolsun. ![]() ![]() ![]() O kadar fırtına vardı ki içeri kaçtım.Resmi balkondan çektim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
|
Genel görüntüler ![]() ![]() ![]() Hatmiyi rüzgarda alıp başını gitmesin diye sıkıca bağladım. Yoksa her bir dalı başka bir yöne uçuyor. ![]() Akşamı ettik. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi Hanım Sabah sefaları için yaptığınız merdiven pek hoş olmuş kendileri de pek sevmiş hemen kaynaşmışlar. Çiçekleri de bol bol görürüz hatmiler de olduğu gibi inşallah. Bol çiçekli ve verimli günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Esemeral'ciğim.İnşallah çiçek açtıklarını hep beraber görürüz.Heyecanla son görüntülerini bekliyorum.Sabreden derviş muradına erermiş.Hatmileri çok seviyordum.Ama ikinci yıl açtıklarını bilmiyordum.İki yıldır bekliyordum çiçek açmalarını.Bahçemi şenlendirdiler.Akşam sefalarını bekliyorum artık.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar,bağdan rüzgarlı görüntüler.Yazda mıyız,kışta mıyız anlamadım vallahi.Çiçekler rüzgardan çarpılmış gibiydiler. Güllerle başlayalım. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
Cosmosların,rüzgardan dalları sürekli kırılıyor.Koyu pembe de açtı. ![]() ![]() ![]() ![]() Adalya adına ben de alıştım artık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
|
Lilliumlar açmış.Böylece mutlu sonu yakalamış olduk. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
|
Son hatmi çiçeğim.Şu an hepsi açmış durumda. ![]() Katmerlinin maşallahı var. ![]() ![]() ![]() Dahliaların da maşallahı var.Seneye Allah nasip ederse yeni soğanlar alıp çoğaltmayı düşünüyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
Diktiğim biberiyeler tutmadı. ![]() ![]() Glayörlerin iki tanesi açmaya hazırlanıyor.Not olarak belirteyim.7 tane yaprak çıkardıktan sonra tomurcuklar oluşuyor. Gelip gidip yaprakları sayıyordum. ![]() ![]() Beyaz rozetler,birazcık büyüdüler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|