![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Badem ağacının altı.Fazla olan çiçekleri söküp ağacın altına dikmiştim. Fazla toprak yok herhalde pek bi minik çiçek açmış.Hoşçakalınız. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Sevgi Hanım gülünüzün rengine bayıldım. Maşallah size bahçenize ve çiçeklerinize. Badem ağacı altındaki naif cosmos ise pek hoş sürpriz yapmış. Sevildiğini oda biliyor belli. Bol çiçekli ve verimli günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim,Esemeral'ciğim.Bağımda çiçekler çok randımanlı değil,ama gene de bir şeyler yetişiyor.Arada bana güzel sürprizler yapıyorlar.Yeni çiçekler açtıkça heyecanlanıyorum.Minik gülüm geçen gittiğimde tomurcuktu.Maraş o kadar rüzgarlı,bulutlu idi ki bağ havası yoktu.Dün çok yorgun olmama rağmen koşa koşa gittim.Neyse ki gülümün açışını yakaladım.Mutluluğuma sizlerin de ortak olması ayrı bir güzellik.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar,bağı derleyip toparlamaya devam.Bugün de epey uğraştım. Günlerden tasarım günüydü.Eşimle biraz görsellik katalım dedik. Minik gülümüz. ![]() ![]() Üst çiçekliği biraz süsledim.Tahta çubukları boyayıp,böğürtlenleri güzelce bağladım.Böğürtlenler kendini gösterdi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Ağaç Dostu
|
Günlerden tasarım.Tahtaları arka bahçede buldum.Sanırım sobada yakmak üzere kırılacaktı. Aklıma böyle bir fikir geldi.Boya çok fazla değildi.Olduğu kadar boyadım. ![]() Duvar çok düzgün olmadığı için hanidir ne yapabilirim diye düşünüyordum. Pencereler daha güzel süslenebilir,elimdeki malzemeleri değerlendirdim. ![]() Eşim hayretler içinde kaldım,ben demeden kendisi duvara güzelce sabitledi. ![]() ![]() Laleli bahçe çitlerinden aldım,bahçem neşeli olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
|
Neşeli bahçe çitlerimiz. ![]() ![]() ![]() Mecburen tabakları da sarı seçtim.Allahtan vardı,ama biraz daha olsaydı iyiydi. ![]() Tahta çubukları da kırmızıya boyayınca bütünlük sağlanmış oldu. Tahtaları değiştirmek istemedim,doğal olsun.Rastgele yani. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
|
Papatyalar her bahçeye lazım.Bağın nazını iyi çekenlerden. ![]() ![]() ![]() Şeker begonyalarını çok seviyorum.Ama daha önce aldıklarım,selde mahvoldu. Bir daha deneyelim dedim,bu sefer saksılara diktim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Ağaç Dostu
|
Sobanın etrefı çamurla doldurulması gerekiyorken,yanlış anlama sonucu betonla doldurulmuş.Tabii yanınca da ısı vermemiş doğal olarak.Arka bahçeye atılmıştı. Ben de saksı yaptım. ![]() Güvecim.Her güvecin yemeğe kattığı tat güzel olmuyormuş.Bu da bana tecrübe oldu. Yemek pişmiyorsa,o halde saksı olmalı. ![]() ![]() ![]() Top kadifelerin yeni çiçekleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Ağaç Dostu
|
Neşeli görüntüler. ![]() ![]() Hatmiler ![]() ![]() Üst çiçeklikten. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
|
Ped şişelerin alt kısmından çiçek yaptım.Aynı da cosmosa benzedi. ![]() ![]() Genel görünümler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Ağaç Dostu
|
Lilliumlar,yağan dolu sonucunda biraz şekilleri değişti. ![]() ![]() Nane de kendini çiçek sanıyor. ![]() ![]() Balkonumdaki petunya.Dikeli çok oldu ama bir türlü balkondaki ihtişamına kavuşamadı. ![]() Dahlia keyifli. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Ağaç Dostu
|
Cosmoslar,her gittiğimde başka dalları kırık. ![]() ![]() Bahçeden görüntülerle hoşçakalınız. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Herhalde günün erken saati çiçekler güneşi bekliyorlar biraz üşümüşler Beğendim Tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim,Sn Ahmeter.Fotoğrafları ikindi vakti çekmiştim.Bizim bağa henüz yaz gelmediği için üşüyor olabilirler.Biz de üşüyoruz.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaç Dostu
|
Sevgi Hanım Maşallah tasarım çalışmalarınızla bahçenize hoş bir hava katmışsınız. Yeni çitlerinize bayıldım. Çok şirinler doğrusu. Fakat elemeği pencere çalışması da ayrı bir görsel güzellik eklemiş. Emeğinize sağlık. Bol çiçekli günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim,Esemeralciğim.Bahçe tasarımlarını seviyorum.Penceremi çok sevdim.Eşimin oraya monte edeceğini bilseydim bir de perde ayarlardım.Birkaç yapacağım çalışma daha var.Gidip geldikçe bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Kızım yeni doğum yaptığı için bağda kalamıyorum.Yorulup geliyorum,şimdilik sefasını süremiyorum.Laleli bahçe çitlerine baktıkça ellerimi kaldırıp halay çekesim geliyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Ağaç Dostu
|
OOO gözünüz aydın mubarek olsun diyelim o zaman heyecanla beklenen güzellikle buluştunuz öyleyse. Allah Sağlıklı Mutlu Huzurlu uzun ömür nasip etsin İnşallah. Sizde önümüzdeki yıllar da torununuzla birlikte halay çekip acısını çıkarırsınız bu günlerin. Sağlıklı Huzurlu mutlu günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Ağaç Dostu
|
Yaa, teyzesi çok tatlı bir oğluşumuz oldu.İnşallah seneye bu zamanlar bağda koşuşturup durur,halay da çekeriz oğluşumla.Salıncak da alırım ben ona.Sağlıklı günlerde inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Ağaç Dostu
|
Çok Şanslı olacak küçük paşa belli şimdiden oyun planları yapılmakta. Çocukluğunu sağlıkla huzurla doya doya yaşayarak uzun yıllar geçirmeyi nasip etsin Allah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaç Dostu
|
Amin güzel arkadaşlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar,Glayörüm açmaya başlamış. ![]() ![]() Bodrum papatyamız,bir duruyor,bir açıyor. ![]() ![]() Badem ağacımızın altı.Bu sefer de top kadife açmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Ağaç Dostu
|
Yol çiçeklendirme çalışmaları.Ufak ufak açıyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() Tam kapımın karşısı da böyle.Burası şimdilik beklesin.İş çoook. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
Bugün hava rüzgarlı değildi ve hatmim çok güzeldi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Ağaç Dostu
|
... ![]() ![]() ![]() Böğürtlenler düzene girdi ve sunuma hazır. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Ağaç Dostu
|
Papatyalar,yavaş yavaş solmaya başlıyor. ![]() ![]() Yoldaşım kadifeler.Tam bağımın zor şartlarına uygun bir çiçek. ![]() ![]() Topları da sevdim,keşke daha çok alsaymışım.Aradım ama bulamadım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Ağaç Dostu
|
Yıldızlar,biraz boylandı. ![]() ![]() Doğal kaya bahçem.Sukulentler denemede. ![]() Briketlerin içine kırmızı kedi tırnaklarını diktim.İnşallah,istediğim görüntüye ulaşabilirim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Ağaç Dostu
|
Balkonda çalışmam bittikten sonra önce güldüm,sonra yine güldüm, çünkü çok güzel olmuştu,su şişelerinden yaptım. ![]() ![]() Çiçeğin az olduğu yerlere sıkıca yerleştirdim.İnşallah uçmaz. ![]() Çiçeklerimden daha güzel oldu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Ağaç Dostu
|
Elinize Emeğinize sağlık Diyorsunuz ki : Bu bağda çiçek illede bol olacak...öyle veya böyle.. güzel fikir bizde saksılara uygulayalım bari ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|