![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Sevgi öğretmenim ne güzel birgün geçirmişsiniz benim annem Gelibolu nun köyünden kaz dağı şehitlik Behramkale gerçekten güzel yerler birgün nasip olursa misafirimiz olun, vatanımızın vatan olduğu topraklar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Çok teşekkür ederim,Pınarcığım.İnşallah çok isterim oraları görmek.Evet ,bağda güzel bir gün geçirdik,ama sizlersiz olmuyor.Birarada olacağız ki tadı çıksın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Ooooo manzara süper balıklar yenmiş hayatın tadını çıkartın ^_^ size imrenmemek elde değil ^_$ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Sayın sevgihocam . Bende ilk resimler bakarken nerede bağ diye düşünüyordum. Demek ahir dağı. Hele bu kar ,bu eğim normal oralarda. Rüzgarı ,soğuğu çok olur. o bölgelerde güzel ceviz yetişmesi lazım hatırladığım kadarıyla. Zaten çoğu bağda hep bağ üzümleri bol ,ceviz ağaçlar bol olur. Çiçekleri daha dayanıklı olanlardan seçmeye çalışırsınız. Eğimde yürümek insan alışana kadar çok zor gelecektir.Sonuçta keyfini çıkarmaya başlamışsınız bile. Sadece biraz daha çok çalışmak durumundasınız ,daha çok yorulacaksınız.Bir kaç yıl sonra bütün yorgunluklar biter. Ardınıza yaslanıp keyif yaparsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Dongyul, teşekkür ederim.Gençlik çalışmakla geçiyor,şimdi de keyif sürmeye çalışıyoruz.Bahara yorgunluklar başlar.Allahım herkese keyifli günler nasip etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Evet,Celalim01,Bağımız yazın serin oluyor,rüzgarımız bol.O yüzden çiçek olarak ne dikeceğimi bilemiyorum.Ben bahçede doğru düzgün yürüyemiyorum bile.O yüzden bahçeyle eşim ilgilenir.Bana küçük bir sebze yeri,biraz da çiçek dikeceğim yer yeterli.Bağda dikili üç beş ağaç var.Dediğiniz gibi burada üzüm yetişiyor genellikle.Zamanla oturur her şey.Bu yıl acemiliğimiz çıksın biraz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2013
|
Sn. Sevgihoca'm, bizim buralarda 1200m.lerde çok güzel kiraz yetişiyor. Bahçe için de uzun yıllar kalıcı olan bodur dahlia ve gazanya çok güzel olur sanırım. Çünkü bunlar kışa dayanıklı çiçekler. Baharda rengarenk açınca gelip görebiliriz belki, kimbilir. Ceviz konusunu da yabana atmayın ltf. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Kirazımız,elmamız var,Cengiz Bey.Ceviz bir tane,bir de zeytinimiz var,ama daha küçükler.Burada dediğiniz gibi ceviz güzel olur.Çiçeklere gelince inceliyorum,gazanya dayanıklı bir çiçekmiş düşünüyorum.Bodur dahlia da güzel olur,güneşe dayanıklı mı acaba?Çünkü bağda gölgeli bir yer yok,çiçek dikeceğim yer tamamen açık.Fikirleriniz için teşekkür ederim.İnşallah bekleriz, ziyaretinizden memnun oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Gazanyalar güneşte çiçek açarlar, güneş gittikten sonra kapanırlar. Uzun yıllar kalır ve yerlerinde çoğalırlar. Dahlialar da güneşi severler. Her sene yeniden baharı müjdelerler. Tereddütünüz olmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Cengizildas.Bana güneşe ve rüzgara dayanıklı çiçekler lazım.Bu sene deneyip,güzel yetişenleri seneye devam ettiririm diye düşünüyorum.Gazanya ve dahlianın tohumlarını şaşırtmaya gerek var mı Cengiz Bey? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Ben gazanya ve dahlıaları fide iken aldım. Çünkü, fideler çok ucuz. 1.- tl. civarında. Bir de renklerini bilemiyorsunuz. Renk seçimi için fide almak çok daha iyi. Eğer orada bulamaz iseniz haberim olsun, beni arayın lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Tamam Cengiz Bey,bahara doğru eşim fidanlığa götürecek.Fide daha rahat olur,bulamazsam söylerim.Şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili sevgihocam sık olarak çimlenirlerse şaşırtabilirsiniz tabi ki. Ben de gazanyalarımı fide olarak almış idim, fakat tohumdan dahlialarımı şaşırtmış idim. Rastgelsin inşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
YeniGineciğim,teşekkür ederim,dahlia tohumu var mı Koçtaş'a bakarım.Daha vakit var,çok acele etmeyeyim.Sevgili Aleydi de tohum gönderirim demişti.Nisan gibi başlarım tohum işlerine.Bilgilendirmen için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Sevgili meslekdaşım, Bağ eviniz , bahçeniz hayırlı olsun. Eminim baharın gelmesini dört gözle bekliyorsunuzdur. Sevgiyle yapılan her iş herzaman mükemmel olur. Sağlıkla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Tarla kuşu.Sayfama uğramanıza çok sevindim.Ben sizin sayfanızı zevkle birkaç kez dolaştım.Çok beğendiğim bahçelerden biri.İnşallah ben de başarılı olup başka arkadaşlara ilham verebilirim.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2013
|
Evinizde saglıkla oturun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sn Sevdam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2012
|
Sayın hocam, bahçeniz hayırlı olsun. Şimdiye kadar okullarda çiçek yetiştirmişsiniz, artık bahçenizde çiçekler yetiştirmeye devam edeceksiniz. Bahçenizde huzur ve neşe dolu uğraşlarınız olması dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Değerli Hocam.Ben mesleğimi çok şükür alnımın akıyla tamamladım.Bundan sonra da yeni uğraşlar içindeyim.Bakalım bahçe işlerini nasıl becereceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
https://tr.pinterest.com/pin/508695720386930262/ Sn. SevgiHoca'm, bahçenizin bir köşesine muhakkak bunun gibi bir şey yerleştirin. Mutfaktaki günlük sebze, meyve artıklarını (yemek değil) burada biriktirin. Arada sırada üzerlerine bir sıra toprak atın ve gelecek yıla kadar unutun. Önümüzdeki sene alt kapaktan aldıklarınızı eleyerek kullanabilirsiniz.Bahçeniz için en mükemmel doğal gübredir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Cengiz Bey,bahçenin bir köşesinde kompost yapmayı düşünüyordum.Sizin gönderdikleriniz de çok güzel.Hatırlattığınız iyi oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sayın Sevgihocam sayfamızı yeni görüyorum,bayıldım. Eviniz çok güzel. Hele o manzarası mükemmel. Orada olsam şehre dönmek istemem. Çok şanslınız. Hayalim bu. Umarım bu sıcak evinizde huzurlu günler yaşarsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim,evimizi beğenmenize çok sevindim Mandalinleerik.Allahım herkesin hayaline kavuşmayı nasip etsin.İnşallah yazın daha güzel olacak.Yazın şehre göre serin oluyor.Devamlı olmasa da sık sık kalırız diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Hocam: Harika manzarası olan bahçeniz, bağınız, eviniz, hayırlı olsun. sağlıklı mutlu yaşam dilerim. Arazinizin meyilli olmasını teraslama ile mükemmele çevire bilirsiniz, Bir isteğiniz olursa karşılamaktan mutluluk duyarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Kasap.94.Zamanla teraslama düşünüyoruz.Şimdilik bahçe düzenini ayarlayabilirsek,daha sonra da meyve bahçesini düzenleyeceğiz.Nezaketiniz için teşekkür ederim,istediğim bir şey olursa bildiririm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi Hoca, Sizin gibi yaşama sevinciyle dolu, umutlu bir insana yakışıyor mu hiç bu kadar endişelenmek? Bence seneye bu mesajlarınızdan alıntılarla bahçenizin yemyeşil görüntüleri üzerine çok konuşup güleceğiz. Pozitif düşünün, pozitif olsun. Bu sitedeki hemen herkesin hayallerini süsler küçücük de olsa bir bahçe sahibi olmak. Sizin bir de şirin mi şirin eviniz olmuş kocaman bağın içinde. Ne mutlu size! Mutluluğunuz daim olsun. Güle güle oturun, ekin, biçin, keyfini çıkarın toprak bereketinin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeme hoş geldiniz Sevgili Loveforlife.Çok haklısınız,ama çok acemiyim,itiraf edeyim korkuyorum bile.Öyle de beceriksiz biri değilim aslında ama tecrübesizlikten sanırım.İnşallah her yer yemyeşil olur da hep beraber halime güleriz.Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim.Bana moral verdiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar,pazar günü bağa gittik.Yorgunluktan hemen fotoğraflayamadım.Bekçimizin kulubesindeki badem ağacıyla başlayalım. ![]() Yolumuzve uzaktan evimiz. ![]() Ortağımız altı tane salkım söğüt ağacı dikmiş.Salkım söğüt en sevdiğim ağaçlardan biridir.Bağımızda henüz gölge bir yerimiz yok.Bu ağaç çabuk büyürmüş.Aralarına gül dikmiş. ![]() ![]() Duvarın bir tarafı tamamen gül.Şimdilik görüntü çok hoş değil.Yoo yine de fena değil. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Eşim ağaçlara bordo bulamacı yaptı.Ben de ona biraz yardım edip dolaştım.Taşlar,kuru ağaç dalları topladım.Biraz da resim çektim. ![]() ![]() ![]() ![]() Bağımızın toprak yapısı,bol taşlı ama toprağı bulursak verimli. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|