![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
![]() Aşk merdiveni. ![]() ![]() Sanırım kaktüsümde çiçek oluşumu başlıyor. ![]() Lila petunya ,hem rengi hemde uzun süredir verdiği çiçeklerle beni hala mutlu ediyor.Hiç tohum almadım. Bu rengi kaybetmek istemiyorum. Çok güneş almayan yere koydum. Her gün kontrol ediyorum. ![]() Mor ,açık pembe ,beyaz, parlak mor rengine benzer ve şimdi de koyu bir pembe (sıcak pembe diye geçiyormuş rengi ,nette öyle yazıyor.)açtı. Kırmızı ve diğer renklerini henüz bulamadım. Hatta kedi tırnağının siyah rengi olduğunu duydum bir yerde en kısa zamanda bir uğrak vereceğim ,varsa çok harika olacak . Siyah petunya listeme dahil olmuştu. Bulmam gereken renkteki çiçek listeme. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Çok zahmetsiz ,güzel ve zarif mineler. Çeşitli renk tonlarıyla harika güzeller. Az bir bakımla her tarafı kaplıyorlar. Güzel çiçeklerini uzun süre açıyorlar. Bir kısmını farklı kişilerden aldığım. Bir kısmını satın aldığım. Bir kısmı ise arıların sayesinde yeni renk tonlarını elde ettiğimi düşündüğüm 12 renk mine çiçeğim oldu. Daha farklı renkler görünce almayı düşüneceğim.( mutlaka alınacaklar listesine kayıt edildi.Acaba siyahı var mıdır ? Sarı lacivert olanı varsa hemen koşar alırım.) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
![]() Pervane . ![]() saksı domatesim çiçeklenmeye başladı. Güzel durumda ,domateslerini yemek için gün sayıyorum. ![]() sarı kadife sonunda açtı. Bizi bayağı bekletti. ![]() ![]() Bu sarı kirli hanım da geç açan çiçeklerden. Nazlandılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() Telgraf çiçeklenmeye devam ediyor. ![]() Bir baktım zıp çıktı. ![]() Horozlar boylandı. Kafalarına şapkalarını takmaya başladılar. Ben dönene kadar güzelce şapkalarını takarlar. Bugünlük bu kadar arkadaşlar. Yine kaçmak durumundayım. Arada bir gelip ,sonra kaçıyorum. Bir zaman yine olamayacağım. Görüşmek dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|