![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görüldüğü gibi sayın Betül dopdolu bir kargo göndermiş. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Görüldüğü gibi bir kaç gündür yoğun bir şekilde bahçe hazırlama durumundayız. Foruma az takılıyorum. Havalar sıcak gidince gecikme oldu bahçe hazırlığında ,marul tohumlarını henüz ekemedim sıcaktan çıkmayacaklar diye. Bugün akşam üstü bir miktarını ekip ,bir hafta sonra bir daha ,sonraki hafta bir daha olmak üzere 3 kademeli tohum ekmeyi planlıyorum. ![]() ![]() Ekilecek tohumlar ekim dönemi öncesi hazırlandı. Tasnifleri yapıldı. ![]() Artık hasatlar sona doğru geliyor. Çok sıkıntı olmaz ise azda olsa biber Şubat ayına kadar alıyordum bakalım bu sene nasıl olacak ,halen güzel ve yeşil duruyorlar ,bakıma devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Sabah sefası. ![]() Soğukluk çiçek açtı. Çiçeği güzel aynı kedi tırnağı benzeri,çoğaltmaya çalışacağım. Sanırım genel olarak soğukluk farklı renkte açıyordu çiçeğini. ![]() Yaprağı güzel sürekli koparmamıza rağmen inat etti ,sonunda çiçeğini gene açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Hepsini de güle güle büyütün Sayın Celalim Menekşeler tutmazsa üZülmeyin. Yaprak çok nasıl olsa ![]() Aslında küçük pet bardaklara dikebilirdiniz. Ben bu boydayken öyle yapıyorum. Ama iki iş oluyor. Malum okullar da açık olunca biraz zorlanıyoruz. İnşallah tutar minik kızlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
|
Bazıları yerini sevdi tutacağına kesin gözüyle bakıyorum. Bazıları nazlanıyor onlara şüpheli yaklaştım ne yapacakları belli olmaz. Artık kısmetimizde ne varsa ,tutanların canı sağ olsun. Diğer sukulent türünde ,kaktüslerde sıkıntı yok. Yarında sayın sakdağ tarafından gönderilen çiçekleri paylaşırım. Yerlerine ekildi.(yer bulmak zor olsada ,hemen diğer çiçeklerin önlerine yer ayarladım.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın öğretmenim yeni bitkileriniz hayrlı olsun, çiçeklerini göresiniz inşallah... Kışlık tohumlar, toprağın yeniden düzenlenmesi ki çok güzel görünüyor toprağınız maşallah; kolay ve rastgelsin inşallah!.. Öğretmenim nacizane; makro çekimlerde makineyi çiçeğe fazlaca mı yaklaştırıyorsunuz acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba ,teşekkürler sayın YeniGine ,resim çekiminde sorun benim telefon biraz eski bir telefon, dolayısıyla çekim kalitesi düşük ,bazen eşimin telefonu kullandığımda diğer resimler daha kaliteli oluyor. O nedenle resimler arasında kalite farkı oluyor. Kendime yeni ve güzel çekim yapan telefon almam lazım )) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
|
Güller uyanmaya başladılar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() leş kaktüsünde son durum gayet güzel. Belirli bir sayıda irili ufaklı tomurcuk var. ![]() Lale ,nergis, brodia ,sümbül ,arpa zambağı ,fresia soğanları ekim için hazır hale geldi. ![]() Asmamın son salkımı ,bayramda bacanak gelecek diye yemedim sakladım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
![]() Hocam bahçe çok bakımsız kalmış olmamış böyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Evet bir süre kendime zaman ayırıp bahçe sayfasına bakamadım. Doğru düzgün nete girmedim desem yeridir. Bazı çalışmalarla ilgilendim. Bahçede yapılacak işler vardı, onlara zaman ayırdım. Derken günler aktı gitti. Şimdi kısada olsa bir zaman ayırdım. Biraz sayfalara göz atıp ,birazda paylaşımlar yapıp sonra ayrılacağım. Bu sefer uzun süreli olmayacak ayrılık elbette. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle sayın sakdağ size teşekkür ederek başlamak istiyorum. Gönderdiğini güzel çeşitler için. Hepsini geldiklerinde ekmekle birlikte burada paylaşamamıştım.Şimdi paylaşıma başlıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
![]() Begonvil coştu ,çiçekleri top top olmaya başladı. ![]() Kışa doğru yol alırken bir müddet dinlenmeye geçen bodrum papatyası tekrar canlandı. Çiçeklerini sergilemeye devam ediyor. ![]() Çiğdemler güzelliklerini yansıtıyor. ![]() Göç göçler açmaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
![]() Çiğdem ,göç göç birlikte , ![]() Azda olsa bahçede ürün almaya devam ediyoruz. ![]() Süs kabağım ,havalardan olsa gerek diğer bütün kabakları boğdu bir tane kalmıştı. Şimdi onun hasat zamanının gelmesini bekliyorum. ![]() Elmalar tekrar çiçek açtı. Elma vermeyecek büyük ihtimalle ,havalar soğumaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
Maşaallah bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel hasatlarınız bol olması dileği ile |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın ibocandan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın YeniGine ,bir müddet uğrayamadık. Koşturmaca derken. Sağolsun arkadaşlar arada kargolarıyla bahçeye destek veriyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Asterler coşmaya başladı.Aşırı yayılıcı olmasa çok güzel çiçekler. Renklerine bayılıyorum. Benim ruhumu okşayan bir rengi var. ![]() Aşkın gözyaşları oldukça büyüdü. Boyuna ağlıyor yazık)) ![]() ![]() Bu mevsimde dut olur mu derseniz benim dut oluyor. Her sene 2. kez belirli sayıda dut vermeye devam ediyor. Yaklaşık 4.5 yıl oldu. Tadı güzel ,reçelini yapıyoruz çok harika ne ekşi nede tatlı. İkisi arası bir tadı var. Kızım bu duta bayılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karpuzumuz iştahlı duruyor. Bakalım meyvesini tadabilecek miyiz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Leş kaktüsü güzelliğini devam ettiriyor. ![]() Horoz ibiği boylandıkça boylandı. Serpildi. ![]() Kızımın tavşanları yine yavruladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Hepsi çok güzel olmuş, asterler , leş kaktüs, bu mevsimde dut ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
Dışarıya çıktıkları anı yakalasam fotoğraflayacağım. Çok nazlılar beni görünce (magazinci sanıp ) içeri kaçıyorlar. )) Nasıl olsa yakalarım onları o zaman çekeceğim yakından. O kadar kış atlattık ,yaz atlattık çok çiçek kaybetmedim. Şu son zamanlarda sanırım bir hastalık geldi havadan aniden çiçek kayıpları oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Asterler harika görünüyor.Geçen arkadaşta sitenin bahçesinden 3-4 sapı kökledim,biraz tohumunu topladım.Adını bilmiyordum,şimdi sayfanızdan öğrendim.Gerçekten renkleri harika.Köklediklerimi saksıya diktim.Hemen tuttular acaba seneye aynı yerden çıkarmı yoksa tohumlardan mı çıkıyor?Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|