agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni17769Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-05-2015, 15:03   #1
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Galeri: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi telato Mesajı Göster
Acı biberle aram iyi değil, hafif acıya iseevet diyorum.
Sayfanızda o meşhur turşunuzla ilgili yazıyı okuyunca, zor tuttum kendimi.. Siz hamile bayan arkadaşlar okumasın demişsiniz ama bizimde canımızı çektirdiniz ne yapacağız şimdi...
Şimdi sayfamdada meşhur turşunuzdan bahsedince artık dayanamıyorum.
Siz içine birazda beyaz lahana ve salatalık katardınız, ne güzel yenirdi şimdi.. Anlayın işte
O zaman size turşu göndermek farz oldu Yalnız ben turşularımı sade yaparım, öyle salatalık, lahana, havuç falan katmam. Benim bahsettiğim turşu biberi böyle küçük mesela serçe parmak uzunluğunda, sarı renkli oluyor. Bir de aynı renk biberin yuvarlak olanı var.
Kısmet olursa bu yaz sizin payınızı da ayırırım. Köydekiler alışık "bunlar benim, bunlar şu komşumun, bu arkadaşımın, bu arkadaşımın komşusunun" Birer kavanoz tadımlık bir sürü kişiye yaptım şimdiye kadar.

Yalnız tadını beğenmezseniz karışmam. Gerçi şimdiye kadar yiyip de beğenmeyen olmadı.

Son not: Bir şart ekliyorum yalnız, Allah'tan bir mani gelmezse, tabiatın muhalefetine uğramazsak, (börtü böceğe kurban gitmezse biberler, dolu yemezse tarlalar, köydekilere tembihleyim bol eksinler biberi.)
Bunu neden yazdım çünkü bir seferinde yaz ortasında dolu vurmuştu tarlaları ve sağlam tek dal kalmamacasına bütün ekinler, meyveler telef olmuştu da köylü kadınlarımız ağlaya ağlaya her şeyi sil baştan yapmışlardı.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2015, 21:53   #2
Ağaç Dostu

telato's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
O zaman size turşu göndermek farz oldu Yalnız ben turşularımı sade yaparım, öyle salatalık, lahana, havuç falan katmam. Benim bahsettiğim turşu biberi böyle küçük mesela serçe parmak uzunluğunda, sarı renkli oluyor. Bir de aynı renk biberin yuvarlak olanı var.
Kısmet olursa bu yaz sizin payınızı da ayırırım. Köydekiler alışık "bunlar benim, bunlar şu komşumun, bu arkadaşımın, bu arkadaşımın komşusunun" Birer kavanoz tadımlık bir sürü kişiye yaptım şimdiye kadar.

Yalnız tadını beğenmezseniz karışmam. Gerçi şimdiye kadar yiyip de beğenmeyen olmadı.

Son not: Bir şart ekliyorum yalnız, Allah'tan bir mani gelmezse, tabiatın muhalefetine uğramazsak, (börtü böceğe kurban gitmezse biberler, dolu yemezse tarlalar, köydekilere tembihleyim bol eksinler biberi.)
Bunu neden yazdım çünkü bir seferinde yaz ortasında dolu vurmuştu tarlaları ve sağlam tek dal kalmamacasına bütün ekinler, meyveler telef olmuştu da köylü kadınlarımız ağlaya ağlaya her şeyi sil baştan yapmışlardı.
Sayın Sûz-i Dilârâ; Mesajınızdaki son notu yavaş yavaş okurken bu mesajın sonu nereye gidecek dedim Olsun bunada ya rabbi şükür demek lazım

telato Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
doğal tarım, domates, soğanlı çiçekler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025