![]() |
|
![]() |
#691 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2015
|
Tebrikler. Maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Alıntı:
Alıntı:
şimdi yanından yavrusuyla birlikte çıkarak mutlu etti beni... Kokusu kum zambağının kokusuna benziyor (Ben kokusunu alıyorsam yoğun kokusu vardır ![]() Kokusunu tarif etmek ne kadar zor, bu güzel koku nasıl anlatılır ki, bilemiyorum ama... Kokladığımda tatlı yeme isteği uyandırıyor bende ![]() ![]() Çiçekleri 5-7 gün açık kalıyor ve soğanın gelişmişliğine göre yeni çiçek veriyor, bendeki 3 adet çiçek vericek. ''Öteki lila nazlınız hala açmadı mı?'' demişsiniz, sanırım Calochortus'tan bahsediyorsunuz. Yağmurdan korudum, uzun süre aynı şekilde kaldıktan sonra açmadan yapraklarını döktü, bu sene göstermedi çiçeklerini ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Ağaç Dostu
|
Benim için mutluluk... ![]() Kahvemi yudumlarken ![]() ![]() Bir domatesin kızarması ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Üzüldüm güzelliği seneye göreceğiz. Havalar o kadar değişken ki bizim bile ruh halimizi bozuyor. O güzeli bu havalar çarpmıştır kesin. Örümcek zambağınızın hem kokulu hem de uzun süre çiçekli olmasına sevindim. Koku tarifiniz benim için resmen hayatında hiç fil görmemiş birine fili tarif etmek gibi oldu. ![]() ![]() Saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Arkadaşlar hep bahsetti ama gerçekten o moloz yığınından bir cennet köşesi yarattınız. Keyifle sefasını sürmek, afiyetle kahvenizi yudumlamak en büyük hakkınız. Bizleri de bu güzellikleri görme şansı verdiğiniz için teşekkürler. Afiyet olsun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Ben çok isterdim gerçekten. Bu yorgunluğun üstüne harika olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Ağaç Dostu
|
İyi dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sarı örümcek zambağı haziran ayında açmasına karşın kum zambağı ağustos-eylül aylarında açıyor. Sarı örümcek zambağı sarımtırak bir renge sahip ve içinde 5 adet yeşil çizgi hat var oysa kum zambağı sadece beyaz... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() İlk mahsul ablamın ellerinde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Ağaç Dostu
|
Ohh kurtuldum...Hani aylarca toprak elemiştim ya; ordan çıkan taşları garaja atmıştım, anca bugün kamyon tutup onları attırabildim. Hep o taşları kamyona yüklerlerken fotoğraf çekerim diye bir düşüncem vardı ama taşlardan kurtulmanın sevincindenmidir nedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazılarınıda çuvallamıştım... Ohh artık onlarda yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Daha benim salatalar çiçek bile açmadı ![]() ![]() ![]() ![]() Biz taşları temizlerken , komşumuz müdahale edip,(taşlar derenej yapıyor, toplamanıza gerek yok biz toplamadık) dediler. Biz de ona uyup toplamadık. Hata etmişsiz galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Ağaç Dostu
|
Komşunuz doğru söylemiş sayın Aleydi; taşlar drenaj yapıyor, ben taşlar yerine Ponza-Volkanik tüf(Cüruf) kullanarak, daha çok toprağın hava almasını ve nemli kalmasını sağladım. Geçen günlerde bir anda o kadar hızlı bir yağmur yağışı oldu ki, her tarafı sel götürdü, ama benim bahçemde hiç su birikintisi-gölcük yoktu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Ağaç Dostu
|
Volkanik tüf'ü alt tarafa tabaka halinde koydum, üst taraftaki toprağıda mil ve ponza-cürüf ile karıştırdım, öyleyse yapıtığım işlem doğrudur değil mi? Sayın h_doğan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Ağaç Dostu
|
Bir miktar tohumdan büyüttüğüm topraklı biber fidesi elimde kaldı, ekilecek yer yok bende mahallemde alan olur diye böyle birşey yapayım dedim. ![]() Sokak hayvanlarına köpek maması alma düşüncesiyle bu yola çıktım, bakalım satabilecekmiyim, biraz geç kaldım ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için; yalnız varmış dediğinize göre sizin birebir kullandığınız bir ürün değil... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sokak hayvanları için aldığımı söyleyince hem daha çok veriyorlardı hem daha az para alıyorlardı bir de arabaya kadar poşetleri taşımama yardım ediyorlardı. Bagaja etlerin suyunun akmaması ve bulaşmaması için de sıkı bir koruma (kartonlar, gazeteler) ![]() Haftanın üç günü hayvanlara birer öğün sıkı yemek yedirirdim poşet poşet et ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Ağaç Dostu
|
Bizim ilçede hayvan barınağını ormanın içinde o kadar izbe bir yere yapmışlar ki, gitmekte dert, özel araban olmadan gitmek imkansız.. Hayvan barınağının içindeki köpeklerin 20 katı dışarıya ormana bırakılmış köpeklerle dolu.. Ormanda ne yaparlar ne ederler bu köpekler... (Bakın buradan fikir sahibi olabilirsiniz.) Bu arada bugün için fidelerden elde ettiğim hasılat 7 tl... Allah bereket versin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Laleci_03 kardeş, sen böyle diyerek şimdi herkesi ateşe attığının farkındamısın ![]() ![]() Şimdi ben sokak köpeklerine yardım ederken, heerkesi katmak için herşeyi yaparım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Çok zekiyim değil mi? ![]() ![]() Olsun ben yandıysam herkes de yansın ![]() Şaka bir yana neye niyet neye kısmet vallahi Telato ağabeyim. Farkında olmadan da olsa fikir verdim o kadar, bana daha ucuza satarsın değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Ağaç Dostu
|
Sana öğrenci indirimi yapacağım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |