![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Çok derinden ayıklama yapmıyorum Sayın Aleydi; zaten 1-2 gün sonra bunlarda kararıcak ve temiz olarak muhafaza edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Moderatör
|
Oturak tiplerde çiçek salkımları sürgün uçlarında, sırık tiplerde ise çiçek salkımları genel olarak iki yaprak arasında kalan bölümde oluşuyor. Bu sene domatesler telef olmasaydı fotoğraflardım. ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Ağaç Dostu
|
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bahçeniz için ise üzüldüğümü belirtmek isterim, bazen bahçemizin zarar görmesine engel olamıyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Ağaç Dostu
|
Veya tünel seraya geçmemiz gerekiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Ağaç Dostu
|
Laleleri çıkarttığım yere karpuz ve kavun ektim... ![]() Bu ortadaki ne diyecekseniz? cevabını vereyim, geçen seneden kalma yavru glayöller.. Glayöllerin ilerisinde ise geçen sene topraktan çıkarmadığım örümcek zambağım var. ![]() Sanırım burda 70-80 adet glayöl var, bunları paylaşmak şart oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Ağaç Dostu
|
Sebzelerim ilk meyvelerini vermeye başladı... ![]() Sakız Kabağı ![]() Domates ![]() Hıyar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Bereketi bol olsun, ağız tadıyla tüketmeniz dileklerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sayın Akçabardak; bende sizin sayfanıza bakıyorum ama son zamanlarda hep çiçek fotoğrafı paylaşıyorsunuz ![]() ![]() Sizinde yayınlamanızı bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemin en son hali... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Haklısınız sayın telato, sebze fidelerimi bahçe sayfamda şimdiye kadar hiç paylaşmadım, bazı tohumları Tohum Takas Etkinliğinden edindiğim için gelişmeleri Tohum Paylaşım Sonrası sayfamda paylaşıyorum, zaman zaman yeni gelişmeleri, ilave fotoğrafları bu başlıkta paylaşıyorum, oradan takip edebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Çok düzenli oldu her şey. Çiçek bahçeniz çok düzenliydi, sebzelerde öyle olmuş. Tebrik ederim, emeğinize sağlık. Ayrıca kıskandım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Esasında benim... sizden ve sayfama yazı yazan diğer saygıdeğer arkadaşlardan şikayetim var... O kadar içten, sıcacık ve sevgi dolu mesajlar yazıyorsunuz ki... Şimdi ne cevap yazacağımı bilemiyorum ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Ağaç Dostu
|
Çok ama çoook teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
maşallah çok güzel görünüyor ellerinize sağlık bakımlı, sağlıklı ve düzenli bir bahçe böyle olur. ^^ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sayın Dongyul; emin olun ki bende sizin sayfanıza her baktığımda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Ağaç Dostu
|
Geçen seneye göre 1.65 cm'le rekor boylanan mis zambak, misler gibi etrafı kokutan kokusuyla isminin hakkını veriyor... ![]() Lilium Candidum (Mis Zambak) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım Calochortus'un nasıl bir çiçek olduğunu hep beraber öğrendik ![]() ![]() En güzel renkli olanı en sona kaldı ![]() ![]() ![]() Yarında istanbulda gök gürültülü sağanak yağış olduğu söyleniyor... Açmasını bekliyoruz ya... Kesin yağmurdan yaprakları dökülür ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Şemsiye veya büyük, delikli (5lt) su şişesiyle korumaya mı alsanız acaba? Rengi de çok tatlı. Umarım açtığını görürüz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Ağaç Dostu
|
Evet haklısınız, kafama yattı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Yağmur henüz İstanbulda başlamadı, bende soğanlarım artık yeteri kadar havalandı diyerekten az olanları fileyle paketledim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Fazla olan soğanları askılı fileye koydum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Ağaç Dostu
|
Sayın telato, sebze bahçeniz çok düzenli, estetik ve bereketli bir görüntü veriyor. Bütün o çalışmalarınıza görüntü olarak değmiş, inşallah ürün olarak da değer ve bol bol karşılığını verirler size. ![]() Sizden gelen glayör soğanım kırmızı renk çiçek açtı. Çok çok güzel, daha önce hiç glayör yetiştirmemiştim, açıkçası ilgimi de çekmezdi ama sayenizde küçücük kare bir saksıda az bir miktar toprakla idare edebilip üstüne bir de nar çiçeği renginde güzellikler sunan bir bitkiyle tanışmış oldum. Fotoğrafını çektim ama bilgisayara ekleyemiyorum makinenin bağlantı kablosunda sorun var. ![]() Soğanın tek oluşuna aldanıp küçük saksıya dikmiştim ama bol bol güneş aldı, toprağı da oldukça zengindi. Sanırım seneye de çıkabilir. Sayısını artırmayı düşünüyorum ![]() ![]() Bu arada mis zambak harika görünüyor, kokusu da eminim öyledir, ben de merakla bekliyorum açacağı günleri. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Ağaç Dostu
|
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Sayın Sûz-i Dilârâ; Glayöl'ünüzün açmasına sevindim, tabii fotoğrafını görmek beni dahada mutlu eder ![]() Glayölün sayısını arttırcağını söylemişsiniz, bence satın almayın genede siz bilirsiniz ama yavru soğanlardan gönderebilirim. Mis zambağın kokusuna gelince; Annem bana yıllardır mis zambağa-camii çiçeği deniliyor diye öğretti ![]() ve ismini öyle olduğunu sandım, neden annemim öyle dediğine ve denildiğine gelince, kokusu dedemin kokusuna benziyor ![]() ![]() daha doğrusu hafif hacı yağı kokusuna benziyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın telato soğanlarınıza ve düzeninize maşallah, emeklerinize sağlık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Zambaklar da bir açsınlar bakalım notunu veririz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Ağaç Dostu
|
Sayın YeniGine; mis zambak yaprak bile çıkartmadıysa problem büyük olabilir. Siz biliyorsunuz kokusunu ben Sayın Sûz-i Dilârâ'ya doğru söylemiyormuyum hacı yağı gibi değil ![]() O kadar keskin kokusu yok ama andırıyor hafiften... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın telato ben nedense pek çiçek koklamıyorum valla bir kez koklamış olabilirim mis zambakları onu da hatırlayamıyorum... O güzel görüntüleri kötü de kokuyorlarsa değer bence... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sternbergia Lutea (Göç Göç Çiçeği) ![]() Tigridia Pavonia (Kaplan Çiçeği) ![]() Iris Germaniaca (Kök Süsen) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |