![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
![]() sevgil aleydi, daha önce tohumdan pasiflora yetiştirdim. benimki böyle değildi. dört beş yaprak normal düz hafif kalp gibi ama tam değil daha sonra üç beş yavaş çentikleri oluşuyor. benimkinden başka bir tür ise onu bilemem benin ki mavi beyaz olandan sende biliyorsun fotoğraflarından.sanırım bu başka bir sarmaşık sanki sabah sefasına benziyor. bu arada meyveleri ne yapacaksın ? sevgiler.![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
. Sevgili Tilki Mete'den gelenle bir ay uğraştım. Sen değil diyorsan kardinal sarmaşıdır arkadaşım. Onun yaprak şeklini de unuttum . Böyle değildi sanki.Eski fotoğraflara bir bakayım.Sn Zafer İnandıklı Bey yazmışlar pasiflorenin meyvesinin. Huzursuz bacak sendromuna iyi geldiğini. Kendisinde olduğunu geçtiğini yazmışlar.Biz de genetik olarak var. İlk fark ettiğimde 13 yaşındaydım. Onun için tohum aldım yetiştirmek için. Seralarda yok fidesi. Pasiflore değilse, internetten fidesini alacağım.Tabi Zafer Beyle aynı belirtiler mi gösteriyor. Onda işe yaramış, bende de yarar mı bilmiyorum. Yine de denemek istiyorum .Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Sevgili Mete, sabah sefası çiçek açtı . O saksıda değil haklısın .Cardinal sarmaşığı ve pasiflore çimlendi. Umarım yaşar ve büyürler.O saksıya ikisini ektiğimi hatırlıyorum. Misafir olarak,kadifeler çıktı. Onlar her yerdeler zaten: .Sağolsun arkadaşım rahatsızlığım için gerekli deyince çelik hazırlamış bana. Eğer büyümezse, pasiflorenin çeliği de gelecek bana. İnşallah hepsi büyür de bende paylaşıma açabilirim. Bir ara fotoğraflarım, pasiflore olduklarını düşünüyorum.Hep birlikte bakıp emin oluruz. Sevgiler. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|