![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Hayırlı olsun kaya bahçeniz sevgili aleydi, çiçekler dikilince çok güzel bir görüntü oluşacak. Kaya bahçesini ben de çok seviyorum ama benim bahçem çok küçük olduğu için sizlerin kilerle kendimi avutacağım. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Kaya bahçesi dışında da güzel şeyler var .Bu örnekleri hemen alel acele buldum . Tahta olan tarhları betondan yapıp üzerlirini renkli taşlarla süsleyebilirsin .Tel örgü içindeki taş larda hoş görüntü oluşturmuş .Benim bahçeden sonra seninkine el atalım hep beraber . Sen iste yeterki ne güzellikler çıkar ortaya .![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Bu sene belki yapamam malum o kadar çok tohum ektim ki neyi nereye yerleştireceğim diye düşünüp duruyorum, bahçem küçük düşüncelerim büyük ![]() Havaların bir türlü ısınamamsı beni çok yordu. Allah izin verirse seneye bu kadar tohum, bitkiymiş pes ediyorum gücüm yetmiyor artık daha böyle kışa dayanıklı, kalıcı bitkiler fazla uğraştırmayacaklarla yetineceğim sanırım. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Eşim de bana aynı şeyi söylüyor . ( Sen bir yılda her şeyi yapmak istiyorsun . Ağaçlar nette ki arkadaşlar yıllarca yavaş yavaş uğraşarak o güzelliklere ulaşmışlardır . Çok yoruyorsun kendini ) .Haklısın bence de .Pazar günü tohumları şaşırttım , belim tutuldu .Daha yarısını şaşırtabildim . Ekilecek yüzlerce tohum var . . Tohumlara harcadıklarımla çiçek alsaydım , bütün bahçe çiçek dolardı . Tohumdan yetiştirdiklerimin bir kısmı da bu sene yetişmiycek .Böyle söylüyoruz , tohum ekim zamanı geldiğinde yine dayanamayıp ekeyim diye düşüneceğiz . O tohumların ,topraktan başını çıkarıp hayata merhaba dediği anı ,yaşamak bambaşka bir duygu ,Bende mevsimliklerden vazgeçip çalı , gül vs ekeyim diyorum . Yine dayanamayıp alıyorum çiçek gördüğümde .Bizde ki bu bitki aşkıyla vazgeçemeyiz gibi geliyor sevgili Akçabardak . sevgiler |
|
|
|
|
![]() |
|
|