Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
 sevgili aleydi,iyi ki bu sevgiyi parayla almıyoruz.yoksa vay halimize hangi birisine para yetirebilirdik  öyle değil mi nasıl olsa kaynağı biziz bol bol ver gitsin.
teşekkür ederim canım beğenilerin için. sizin de bu sene bahçeniz çok güzel olacak.erica nasıl çiçekleri açıyor mu? ah keşke fırça çalısı sizin oraya uyum sağlasa gerçekten çok güzel bir çalı iyi ki dikmişim dediğim çiçeklerimden. sizde üzmeyin kendinizi sizin bahçeniz içinde soğuğa dayanıklı çiçekler buluruz. clamatis gibi yeter ki isteyin gerisi olur.siz bulamasanız bile o sizi arar bulur  .sevgiler.
|

Sevgiden güzel ve bol ne var ki dünyada. Kıymetini bilmiyorlar o başka

.Herkes birbirini sevse dünya cennet olurdu . Savaşlar , kavgalar olmazdı . Neyse ki ağaçlar net ailesi olarak yüreği güzel , doğa sevgisi olan sizlerle tanıştım

.
Fırça çalısını gelecek yıl deniyeceğim . Hepsini bul yıl yapmam zor .Büyük bir saksıya dikip kışın içeriye alabilirim . Çok güzel çünkü buna değer

.
Erica minicik saksısında , birazcık üşümüş dışarıda .Kaya bahçesine dikilmeyi bekliyor . Bir kaç gün sonra ekerim artık . Kaya bahçesini oluşturmaya başladım sevgili Münevver48 ,yakında fotoğrafları eklerim . Sizlerinde fikrini almak istiyorum .sevgiler