Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili aleydi pazar ganimetlerini güle güle büyüt. bu gün pazarda bende çiçekçilerin başına bir uğradım pek iç açıcı çiçek göremedim. senin anlayacağın eli boş döndüm.az önce tansaşa uğradık menekşeler sardunya ve minyatür gül gördüm maalesef almadım. gülün her türünü bahçende rahatlıkla yetiştirebilirsin hem soğuklara hem sıcaklara dirençli bir çiçek bunun için bahçemde güle ağırlık verdim tabi insan bir tür ile yetinmiyor daha sonra çalılar sarmaşıklar derken artık sonrası geliyor.  sevgiler
|
Farklı bir pazara gittim bu sefer Sevgili Münevver48 teşekkür ederim. Meğer bizim pazar bayağı pahalıymış

. Bizim pazarda 10 tl olan minyatür gülü 5 tl ye aldım

, Herşey çok ucuzdu . 20 Yıl sonra pazarımı değiştiriyorum

.
40 a yakın gül var bahçede 4_5 tanesi kardan zarar görmüş kırılmış , ölenler olmuş . Onların yerine yenisini alacağım . Sarmaşık güllerde var , en son aldığım iki tanesinin rengini göremedim çiçekleri yoktu . Merakla bekliyorum ne renk açacaklarını .
Bende az önce migrosa uğradım . İndirim yapmışlar çiçeklerde . Yine de tuttum kendimi

. O kadar çok fide şaşırttım ki bugün yarısı bile yaşasa , ne ekecek yer var ne saksı

.
Güller en dayanıklı tür . Senin sarmaşık gülün muhteşem zaten , maşallah . Sarmaşıklar hepsi çok güzel . Yakında o güzellikler açacak bizde seyredicez . Emeğine sağlık .