Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Dün pazardan aldıklarım . Şakayık diyoruz biz . Geçen gün serada çalışan bayana sordum (mevsimlik )deyince vazgeçip almamıştım . Sonra okuduğumda mevsimlik olmadığını öğrendim . Dün pazarda görünce renklerine hayran oldum .Bugün kaya bahçesine dikilecekler .
Minyatür güllerden her yıl 4 tane alıp saksılara dikiyordum . Satıcı donlara dayanmaz dediği için de eve alıyordum . Geçen senekileri kaybettim . Bu senekilerde ölmüş . Sevgili Sudenur 'un bahçesinde Ankara da yaşayıp çoğaldıklarını görünce çok şaşırdım . Meğer esintisiz ev ortamında ölüyorlarmış . Bir tanesi aşılıydı bir dalı kırmızı bir dalı sarı açıyordu en çok onu kaybettiğime üzüldüm .Bu aldıklarımı kaya bahçesine dikmeyi düşünüyorum .Tomurcukları var . Satıcı kırmızı dedi bakalım ne renk açacaklar .
Diğerleride Bim de son kalan ganimetler  . 10 tane Bim dolaştım galiba . Baya tohum aldım . Soğanlılar hiç kalmamıştı . 2 tane teta a teta nergis bulabildim . Zaten 100 taneye yakın nergisim olmuştu . Bahçede ekecek yer bulamayınca ,habire çimi kaldırıyorum nereye varacak bu işin sonu bakalım  .
Eklenti 546321
|
sevgili aleydi pazar ganimetlerini güle güle büyüt. bu gün pazarda bende çiçekçilerin başına bir uğradım pek iç açıcı çiçek göremedim. senin anlayacağın eli boş döndüm.az önce tansaşa uğradık menekşeler sardunya ve minyatür gül gördüm maalesef almadım. gülün her türünü bahçende rahatlıkla yetiştirebilirsin hem soğuklara hem sıcaklara dirençli bir çiçek bunun için bahçemde güle ağırlık verdim tabi insan bir tür ile yetinmiyor daha sonra çalılar sarmaşıklar derken artık sonrası geliyor.

sevgiler