![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
sabah erkenden kalkıp a101 gittim sırf soğanlardan almak için . İlk gittiğim gelmedi dedi . İkinci gittiğim dağıtım yanlış yapılmış öğleden sonra gelecek dedi . İlk gittiğime tekrar gittiğimde gelmedi , haftaya da gelebilir dedi . Ertesi gün 3 tane a101 gittim hiç kalmadı dediler . Asya lalenin kendi sitesinde de poşetli tüm soğanlar tükenmişti .Geçen yıl aldığım gladyörler çok iyiydi , hepsi çiçeklendi . Üzerlerindeki renklerin aynı çıktı .Galiba görünmez bir güç soğan almamı engelledi Dün bu yazıyı yazdıktan sonra . Bir kere daha şansımı denemek için yine ilk gittiğim A101 gittim . Çalışanlar belki bize haftaya gelebilir demişlerdi. Görevli çocuk kalmadığını söyledi . Sonra (ben kendime almıştım , ekecek yerim yok , onları size getiriyim )dedi . Evi yakınmış gidip getidi . Israrlarıma rağmen ücretini almadı . (Evde çürüyceklerdi zaten) dedi . Ben bu durumu telafi etmek istiyorum . Önerisi olan arkadaşım olursa sevinirim . Çok mutlu oldum . Demek ki vazgeçmemek gerekiyor .![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Geçen yıl aldığım soğanlar. Geçen yıl o kadar çok yağmur yağdı ki. Soğanlılarımın çoğu çürüdü. Bunlar dışında da aldıklarım oldu, öncedende vardı. Yine de kayıplarım çok fazla .Eklenti 546321[/QUOTE] Eklenti 543078[/QUOTE] Bunlarda bugün aldıklarım . Çok fazla çeşit yoktu. Bunları öbekler halinde ekmeyi düşünüyorum. Aynı renkler bir arada daha güzel görüntü oluşturuyorlar. Tek sıkıntı çiçeklilik süreleri kısa. Soğanlıları topladıktan sonra yerlerine yeni çiçekler ekmek her daim çiçekli alanlar yaratmak istiyorum.![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-10-2015
|
Alıntı:
Bunlarda bugün aldıklarım . Çok fazla çeşit yoktu. Bunları öbekler halinde ekmeyi düşünüyorum. Aynı renkler bir arada daha güzel görüntü oluşturuyorlar. Tek sıkıntı çiçeklilik süreleri kısa. Soğanlıları topladıktan sonra yerlerine yeni çiçekler ekmek her daim çiçekli alanlar yaratmak istiyorum.Eklenti 582075[/QUOTE] Benimkilerin aynıları bakalım kiminkileri daha güzel olacak sayın:aleydi ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|