![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
.Çabuk aldanışlarım .Sevgili Adalet hanım sizi görünce böyle çok mutlu oluyorum . Çok erken ektim tohumları . Sanki erken ekince daha çabuk büyüyceklerini düşündüm . Oysa zamanında ekmek büyüme için daha etkiliymiş . Çabuk aldanışlarım ( Hava biraz ısınınca bahar geldi , artık soğumaz diye düşündüm ). Şuan kar yağıyor ve hava -5 derece .Tohum takastan gelen ilk tohumları küçük naylon torbalara şaşırttım ve dışarı almıştım . Hava öyle soğudu ki içeri almak zorunda kaldım .İç ortamdakiler için cam kenarında tutuyorum ve güçlü ledler yakıyorum . Ne yazık ki güneş ışığını yakalamak zor . Haklısınız çok uzadılar . Bende korkuyorum kaybedicem diye . Tohumdan yetiştirmek ,onların hayat bulduğunu görmek çok güzel .Ben şaşırtma konusunda ve fidelerin büyümesi konusunda sorun yaşıyorum .Çok geç büyüyorlar .Oda dışarı çıkarmadığımdan olmuş . Aldığınız tohumları , yaptığınız çalışmaları görünce , bir kez daha hayran oldum size .Hiç bir şey tesadüf değil . Büyük bir heyecanla , canla başla , sevgiyle emekle . O güzel bahçeyi yaratmışsınız .Sizden öğreneceğim çok şey var . Tavsiyeleriniz benim için çok önemli . Sevgili YeniGine sizin için can Adalet hanım diyor . Cansınız . Teşekkür ederim sevgiler . Düzenleyen aleydi : 08-04-2015 saat 21:14 Neden: eksik |
|
|
|
|
|
|