![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Çok mutlu oldum iyi dilekleriniz için,teşekkür ederim .Sevgili Güler hanım bahçe sayfalarında bahsetmişlerdi , dere yataklarından kaya bahçesi için , taş topladıklarından . Pazar günü hava çok güzeldi biliyorsunuz . Eşimle fidanlığa doğru ,taş bakalım diye çıktık . Oradan seraya uğradık . Pazar günü kapalıymış hafta içi gelin dediler . Siz batıkentte mi oturuyorsunuz . Ben genelde bitkilerimi Atatürk Bulvarında ,Osmangazinin karşısında Hasan 'dan alıyorum . Gide gele tanıdılar , çok indirim yapıyorlar .Batıkente , bahçe çimlendirmesini Mikail bey yapmıştı , Ara sıra ona da gidiyorum .Çalışanlar da var ona da giderim En sevdiğim şeylerden biri zaten sera gezmek ![]() Aubrietayı tohumdan mı yetiştirdiniz ,çok seviyorum . Artık Eskişehir'in soğuğuna dayanacak bitkiler yetiştirmek istiyorum .Cerastiumada bakıyım . Batıkentte hangi seraya geldi yıldız sardunyalar .Yıldız sardunya hakkında bir konuşmayı okumuştum . Arkadaşların bahçe sayfasında . Çelikle çok kolay çoğaltamadıklarını ve biraz nazik bir bitki olduğunu . Öyle midir bakmayı becerebilirmiyim . Siz de bahçeli bir evde yaşıyorsunuz sanırım . Bahçe sayfanız var mı .Bende ziyaret etmek isterim . Eminim çok güzel bitkileriniz vardır . Görüşmek üzere sevgiler . |
|
|
|
|
|
|