![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili asmalıtepe,aldığın tohumlar hepsi çok güzel. hayırlı olsun.inşalla başarıyla çimlendirir,güle güle büyütürsün.tabi el birliği ile büyütürüz.ben de sizin kadar meraklanıyorum.birde şu aldığınız güzellerin fotoğraflarını paylaşsan ne iyi olacak.sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Alıntı:
Önerinizi bekliyorum hangisiyle başlarsam başarıyı yakalayabilirim. Ben bir roka- tere diyorum bir de Ballıca kolay diye yazıyor ne dersiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Herzaman yüklediğim yoldan fotoğraf yükleyemedim. Bir sorun var sanırım. Beklemedeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
nihayet..
tohumların tamamı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Teçhizat tamam
çimlendirme kabı seçenekleri.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Atlas mı Yılbaşı çiçeği mi..
Her türlü çiçeğe bakıyorum ya, İşte bunlar da O çiçeklerin çiçeklerinden.. (Sen anladın onu sevgili Münevver) Dilerim köklenir yılbaşı. Bebe kaktüs köklüydü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
sevgili asmalıtepe,evet canım bak bu çiçeklere bakılır. ayrıca çiçeklerin çiçekleri olması da güzelmiş.kaktüsün leş kaktüsü türünü bilemiyorum balkonumda var.çiçeği bronş gibi çok gösterişli ve güzel. kokusu biraz nahoş diğeri evet yılbaşı ama bunlarında türleri var.sizinki hangisinden olduğunu bilmiyorum.tohumlar da ekilecek yerlerde hazır.hadi bakalım kolay gelsin ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|