View Single Post
Eski 11-01-2015, 16:22   #351
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
O kadar çok gezdim ki Asmalıtepeyi .tekrar tekrar gezdiğim çok olmuştur .Her defasında size yazdığımı düşünüyordum . Öğrenme heyecanıma verin aynı zamanda pekçok sayfayı takip edip bilgi edinmek istiyorum . Bahçe sayfanız hayırlı olsun .

Benimde tohum takastan edindiğim onlarca tohum yetmedi sanki .Yurtdışında bir siteden onlarca tohum daha aldım .Sebze tohumlarında hiç sıkıntı yaşamıyorum .Ama çok küçük çiçek tohumları biraz zorluyor. Birkaç tane haseki küpelisi ve menekşe diktim onlar çimlendi .Evde saksıda yetiştirmeyi düşünüyorum onları . Umarım hep birlikte çiçeklendiklerini görürüz tohumlarımızın .

Soğanlı çiçekleriniz beni bile heyecanlandırdı .Çiçekli hallerini sabırsızla bekliycem.
Teşekkür ederim sevgili aleydi. Aynen ben de hayran olduğum defalarca gezdiğim bazı bahçelerden şaşkınlıktan olsa gerek beğeni butonuna bile basmayı unuttup çıktığım oluyor. Hepimizde birbirimizin çabalarını tabii ki çok beğeniyoruz çünki ortak temamız onlar, bizleri buluşturan onlar zaten.

Şu an itibarıyla sizin bahçeyi gezeceğim veya balkonu terası. Muhakkak çok güzeldir eminim. Size dönerim. sevgiler..

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön