![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
bahçemden genel görüntü, ![]() ![]() yıldızlar ![]() ![]() bugün alınan ortanca, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Çok güzel de rengi var. Fuşya mı derler bu renge ne... Çok iyi etmişsin Münevverciğim. Beyazla yanyana çok yakışır. İyi günlerde zevkini çıkar inşallah. Maaşallah her çeşit çiçeğin olunca, artık renklerini topluyorsun değil mi.. O da yakışacak bahçene..sevgilerr.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Ne iyi ettin arkadaşım, bu ortancalara bayılıyorum ben. Hele büyüyüp, her yeri sardıklarında o kocaman çiçekleriyle mest ediyorlar beni. İstanbul da görüyorum o güzel görüntülerini. Çok yakışacaklar bahçene.Güle güle büyüt sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen münevver48 : 22-06-2015 saat 16:34 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Sellukayi goruntulemissin masaalah ne de guzel uzamis, benim ki henuz 1 kariscik. Bu arada ortacalar ne hos ben de balkona almistim daha onceki yillarda ama sicak ve golge olmayinca kaybettim, sen de olabildigince golge yere dik ablacim, gelismeleri takip ederiz, sellukanin ilk cicegini de bekliyorum😋 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Tamam ablacim kapali balkondaydi acik balkona alayim insaallah ciceklerini gorebilirim gecen sene de ekmistim ama baska sarmasiklarla karisikti onu bogdular resmen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() begonvil ![]() ![]() ....... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Ağaç Dostu
|
devam.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() begonyalarım... ![]() ![]() ![]() güvey gözü ![]() kadın düğmesi ![]() Düzenleyen münevver48 : 03-07-2015 saat 17:48 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() meksika peyunyası ![]() ![]() ful yasemin mis kokusuna bayılıyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() tırnak çiçeklerim ![]() ![]() ![]() ve eriklerim olgunlaştı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller, ellerine sağlık Münevverciğim. Pastel Hasekiler de biz buradayız diyorlar. Hele Yasemenler...müthiş. Allah sana da onlara da hep sağlık versin. Çok değil kısa süre sonra onlar susuzlukla benimkiler de sert rüzgarlarla savaşa başlarlar. Ne yapacan sağlık olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Bahçe coşmuş yine, beyaz gülüne bayıldım nasıl da coşmuş, hasekiler baharda hırsını alamamışlar tekrar boy gösteriyorlar, bende yok ya bana nispet yaparcasına ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Ben de bu kadın düğmesinin tohumunu almşım, bilmeden ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim Ful Yasminler dört saksıda ilk günki gibi sağlıklı yaşıyorlar. Hatta kışın kışlığa kapalı balkona getirmiştim, çok güzel geliştiler. Şimdi ise Asmalı'da merdivende tutuyorum gözünden kaçmış olacak. Çiçek yok henüz. Aaa neden onu unuttum ki onunla da ilgileneyim(!) )) biraz da bolca çiçeğini koklayayım... İyiymiş bu iş arkadaşım. Gözünün içine bakmıyorum kendi kendilerine çiçeklenip duruyorlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Sevgili münevver hasekilerin tabi ki de hırslı görünmüyorlar, ben şu anlamda demek istedim, baharda çok ama çok açtılar ya, açtıkları kendilerince yetmemiş gibi bir daha açmak istediklerini, o yüzden hırslanmışlar dedim, ikinci kez açtıklarını bilmiyordum, bendekiler açmadı sadece mavi beyaz olanı 2 tanecik çiçek açtı, senin dediğin gibi boynu bükük, masum. Belli de olmaz bakarsın son bahara doğru tekrar açarlar belki, tohumlarını dibinden bende kestim, şimdilik görünürde çiçek sapı görünmüyor. Sevgiler İkinci kez açan bukadarcık. http://www.agaclar.net/forum/1390378-post2240.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgili akçabardak,anladım. bizde biraz iddialı yarış anlamına yakın bir şey ima eder. masum anlama diyelim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-10-2014
|
Sevgili münevver48, yeniden bahçenizi dolaşmak çok güzel, çok zevkli. Bu ne güzellik böyle...beğen-beğen bitmiyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-10-2014
|
Sevgili münevver, aslında bende üç çeşit yasemin var, pembe yasemin, pervane çiçekli ve madaqaskar yasemini. Pembe yasemini önce bahçe giriş kapısının her iki yanına birer kök dikmiştim, kokusu öyle anlatıldığı kadar çok hoş da değil, ya da bize öyle gelmiştir ![]() Eşim hər kapıdan girdiğinde bunu buradan sök deyip- dururdu, ben de bahçe bitişine yakın gözden uzak bir yere göçürdüm. Pervane çiçeklinin kokusuna bayılırım, hele madaqaskar yasemininin kokusu bir harika, yeri gelmişken tüm yaseminlerin geceler kokuları daha yoğun kibi. Ful yasemin hankisidir, hiç bir bilgim yok, ama bulursam onu da alırım, o kesin... Bu arada siz söyleyincə hatırladım, yaseminlerimin resmini bahçe sayfamda paylaşmamışım, bir ara koyarım artık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgili lilpar76, madagaskar yasemini ve murraya (turunçgil) yaseminini çok istiyorum. bazı yaseminler ağır kokulu oluyor. bende akdeniz yasemini kokusuna dayanamıyorum çok ağır geliyor. birazda alerjik bir durum. pembe yasemin de onun kokusuna yakın bir kokuya sahip, eşiniz de onun için belki sevmiyor olabilir. ama ful öyle değil kokladıkça koklamak istiyorsun. sevgiler. mesaj 642 de son iki resim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu
|
bahçemden. zinnialar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Ağaç Dostu
|
sabah yarım kalmıştı. sanırım küçük bir sorun vardı.giderildiğine sevindim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Ağaç Dostu
|
kadife açmaya başladı...... ![]() kendisi çıkan petunyalar.... ![]() ![]() bahçe külü de açtı. ![]() bu güzel gülüm de sıcaklarla açmış. rengini ve kokusunu çok seviyorum.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|