View Single Post
Eski 05-07-2015, 11:37   #652
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili akçabardak, bahçem yaz moduna girmiş vaziyette, iki gün sıcak rüzgar esti güllerimin yıldızımın ve diğer çiçeklerin de açık çiçeklerini kavurdu.aşk olsun hasekiler çok mu hırslı görünüyor. oysa çok mahcup çiçekler başları hep öne eğik yakında senin bahçende de görürüz arkadaşım. nispet yapmak değil arkadaşım sadece bilgi olsun tohumlar alınınca ikinci parti de açıyorlarmış. sahi seninkiler açmadı mı? ben mi gözden kaçırdım. teşekkür ederim. senin de yüreğine sağlık. beni güzel yorumların ve beğenilerin le onurlandırıyorsun. sevgiler

Sevgili münevver hasekilerin tabi ki de hırslı görünmüyorlar, ben şu anlamda demek istedim, baharda çok ama çok açtılar ya, açtıkları kendilerince yetmemiş gibi bir daha açmak istediklerini, o yüzden hırslanmışlar dedim, ikinci kez açtıklarını bilmiyordum, bendekiler açmadı sadece mavi beyaz olanı 2 tanecik çiçek açtı, senin dediğin gibi boynu bükük, masum.

Belli de olmaz bakarsın son bahara doğru tekrar açarlar belki, tohumlarını dibinden bende kestim, şimdilik görünürde çiçek sapı görünmüyor. Sevgiler

İkinci kez açan bukadarcık.
http://www.agaclar.net/forum/1390378-post2240.htm

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön