![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Ortancaları sezon sonu hemen budarsak bir sonraki sezonda açar demişlerdi. Açmadı, arada bir kaç tanesi açtı o kadar. Bi daha budamam, çiçeksiz kaldık, veya ön tarafı bırak arka tarafı buda şeklinde, zaten beş altı yılda bir budansa yeter herhalde. Bu önceki sene dikilenlerden, beyazı çok güzel çıktı, tam hanımın sevdiğinden.. ![]() Dahliyalar bu sene daha güzel geçen seneye göre.. ![]() İki örnek. Hepsini eklemiyeyim nasılsa yeni ekleme yok, tamamı önceki sayfalarda var. Uğraştırıyor sök-tak-sakla ama değiyor doğrusu.. ![]() Lavanta... Yanında posof elması vardı, hepsinin arasında gelişemiyor, kışın söküp başka yere aktarmalı. ![]() Ve bahçemizin girişi; geçen seneye göre değişim süper. Tek sorun yeni ektiğimiz çimlerin büyük bölümü yabani otlara teslim oldu. Ben de bu yıl ellemeyeceğim, seneye bakalım artık. Hatamız; toprağı düzelttikten sonra çim tohumlarını ekmeden yabani otların bir tur çıkmasını bekleyip onları halledecektik. Öğreneceğiz... ![]() Bu arada arkadaşlar iki yıllık Anadolu Ünv. Açıköğretim Tarım Bölümünü bitirdim Seneye aşçılık okuyasım var... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İşlerinizde kolaylıklar diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2016
|
Alıntı:
![]() Tebrik ederim hocam.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-12-2018
|
Alıntı:
Tebrik ederim. Ben de bu yıl aşçılığı bitirdim tarım okumayı planlıyordum Aşçılık çok keyifli bir bölümdü kesinlikle tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Aşçılık, tarım, iş sağlığı ve güvenliği bu sene bitirdiğim lojistik sonrası listemde olan bölümler. Birini seçeceğiz bakalım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Tebrik ederim Sn TCM |
|