agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni10754Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-07-2014, 11:04   #11
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Domatesler...Beş sırada, yaklaşık 150 kök. Epeydir bakmamıştım, birkaç tanesinin üzerinde çiçekler sebzeye durmuş. Bu sabah çok fazla çiğ vardı, inşallah mantara çevirmez. Oksijenli su+elma sirkesi atayım biraz salatalık ve domateslere. Geçen hafta bir tur uygulamıştım kimi domateslerin üzerinde beyaz minik bir şeyler görünce. Sırıklarını yerleştirmek için geç bile kaldım bu arada.

Name:  dom.jpg
Views: 1419
Size:  70.2 KB
Sarılan çeşitler bir arada, ilk başta kısa barbunya, evde viyolde yetiştirdiğim 45 kök; dün baktım üç kök gövdeden kırılmış, üçü de kurumalı olmuş/kurumuş. Yerlerine zamanı yavaş yavaş geçse de tohumlarını ektim. Yanında 10 kök kadar "eşek fasulyesi" ve kalan iki buçuk sırada direk ekilen ve üçte biri benim viyolden çıkarttığım düz ve kırçıllı taze fasulyeler. İlk ekilenlerden çıkanların kolları bir metreye yaklaştı. Kargılarını diktik ancak yüzeyi düz olduğu için tam sarılamıyorlar daha.
Name:  sarılanlar.jpg
Views: 1494
Size:  47.0 KB

Yeni yeni kendilerine gelen karpuz ve kavunlar. Geçen hafta sadece gövde yanındaki 'kaymak tabakalarını' kırabilmiştim, dün biraz daha çapaladım ancak bir tur daha güzelce çapalamak gerek.
Name:  karpuz.jpg
Views: 1350
Size:  54.9 KB
Name:  kavun.jpg
Views: 1317
Size:  52.7 KB
Salatalık (hıyar) lar. Yağmur, çamur derken sanırım üçüncü kez çıkmayanların yerlerine aşılama yaptık. Bu kez işlem tamam sanki.

Name:  sal.jpg
Views: 1288
Size:  58.9 KB

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025