![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() 3-4 gün önce sera içi 2 derece olmuştu, geçen hafta bayağı soğuk gördüler. Haftaya soğuk havalar gözüküyor, dün sereları tamemen kapattım. Yoksa her zaman açıklar, özellikle marul soğuk görürse daha lezzetli oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
Şehir: BURDUR
Mesajlar: 1,291
|
Alıntı:
Eskiden minik (E 3x U 4 x Y 1,80) bir seram var idi, (haftada bir iki defa) et pişirme işi bitince mangala iki kömür daha sallayıp doğru seranın içine atardım. O sene kıvırcık marulların çapları ortalama 40 cm olmuştu. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|