Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Kuzucu
Çıtır çıtır ammada yenir hani.  Yanına çiğ köfte, ayran sonra yeme yanında yat.
3-4 gün önce sera içi 2 derece olmuştu, geçen hafta bayağı soğuk gördüler. Haftaya soğuk havalar gözüküyor, dün seraları tamamen kapattım. Yoksa her zaman açıklar, özellikle marul soğuk görürse daha lezzetli oluyor.
|
Evet Serin havayı gördükçe de çıtırlaşırlar, mangal kömürü dumanını da pek severler.
Eskiden minik (E 3x U 4 x Y 1,80) bir seram var idi, (haftada bir iki defa) et pişirme işi bitince mangala iki kömür daha sallayıp doğru seranın içine atardım.
O sene kıvırcık marulların çapları ortalama 40 cm olmuştu.
