![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Hasekilerin renkleri harika, bir de beyaz olanından bulabilsek kadro tamamlanacak sizin de benim de bir tek beyazımız eksik. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Aaa sizde varmış evet evet bu çok güzel bunun tohumundan mutlaka isterim... Bir de kanayan kalpleri bulursam tamamdır. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2013
|
Sayın İsmail Kuzucu ; Sayfanızı özenerek ve imrenerek baştan sona kadar zevkle takip ettim. Bir Ziraat Mühendisi olarak sizden öğreneceğim çok bilgi ve beceri olacaktır. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Bereketli günler. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Beğeniniz için teşekkür ederim. Faydalı bilgiler veriyorsam ne mutlu bana. Sağolun, inşallah herkes bereketli günler geçirir.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
İsmail Bey öncelikle emeklerinize sağlık ve kolay gelsin.. bahceniz seranız tam olmak istediğim yer,terapi niyetine günde iki saat gönüllü işçiniz olabilsem birşeyler öğrensem ne kadar güzel olurdu.. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Resimdeki kara lahananin cesit ozelliginden dolayi mi yapraklari kucuk yoksa bitki omrunun sonuna gelindigi icin verim mi azaldi? Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Pazarda satılan karalahanalar, normal lahana kesildikten sonra çıkan filizler Bu yapraklar daha kalın oluyor başka türlü arasındaki fark anlaşılmıyor. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-01-2013
|
İlginç, bu kadar erken tohuma kalkmışlar.(Lahanalar) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sayfanız hayırlı ve bol ürünlü olsun.... İyi çalışmalar,kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
merhaba ismail bey sayfaya uğramayalı nelerolmuş neler kocaman bir MAŞALLAH diyorum ALLAH emeğinizi zaietmesin kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
ismail bey dutların çelikleri ne durumda kök yapmışlarmı. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eklenecek daha çok paylaşım var ama iş yoğundan ekleyemyorum. Dutlar mühür yapmaya başlamış. Sera koşulları olsaydı şimdiye kadar köklenirlerdi sanırım. Normalde çeliği oynatmam bile ama bunlar denemek için olduğu için çıkardım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Sayfanızı büyük bir merakla gezdim Gerçekten harika bir seranız var ve muhteşem bir işle uğraşıyorsunuz. Sayfanızı her gezdiğimde yaptığınız çalışmaları imreniyorum Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu sezon ortası veya sonu büyük bir çiçek serası yapmayı düşünüyoruz, o zaman sayfa renkli olur. Sağolun, sizlerede kolay gelsin, saygılar.. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Ortancalar köklenmiş, 2-3 hafta sonra onlarda ekilecek. ![]() Güller neredeyse köklendi. Üst gövdeye su sislemesi yapıldığı için normalden geç uyanıyor. Arada çok ince çelikler almışım onlar tutmayacak gibi. ![]() Narlar filizlerini verdi. Zaten kolay köklenen bir tür. ![]() İncirler haftaya ekilecek, yağmurların geçmesi bekleniyor. ![]() Asmalar uyanmaya başlamış. En son onları çeliklemiştim, bakalım sonuç nasıl olacak.. ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ana Sayfada İsmail Kuzucu/Bahçe görünce hemen diyorum, 'Bakalım sevgili İsmail ne güzellikler paylaşmış.' Maşallah; karanfiller gerçekten güzel köklenmişler, ben de dediğin gibi filiz aldım bir iki tane (Filizleri kopartmaya da korkuyorum) diktim bakalım ne olacaklar?.. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O karanfiller, ortancalar, güller ve diğerleri ev odasında hemde Sera ortamında olsa kökler tamamen çoğalmış olurdu. Bugün de 250 yerli, 135 yarı bodur ve 100 adette tam bodur karanfil çeliği aldım onların ekilmesi var akşama. Filizleri tam dipten değilde biraz üstten yollarsanız karanfil alt kısımdan filiz vermeye devam eder. Şimdiden 2 adet fideniz olmuş diyebilirim, çok kolay kökleniyorlar çünkü. Akşama anaç karanfilimi ekleyeyim dediğim tam anlaşılacaktır. Ondan tek seferde 95 adet çelik aldım ![]() Tohumdan ektiğim karanfiller bayağı büyüğü, ilk çiçeklerini açsın size her renginden yollayacağım, unutmadım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Kök kereviz
Geçen sezon ektiğimiz kerevizler mart ayında bitti. Bu sene lahana yerine daha çok kereviz ekmeyi düşünüyoruz. 3-4 dönüm kereviz bu sene 2 katına kadar çıkabilir. İlk fideler havaların ısınmasıyla gelişme evresine geçti.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Domates
Poşetleme başladığı zaman köklerin harika olduğunu yazmıştım. Harika köklenme, gövdenin gelişmesi ve bitkilerin normalden bodur kalması erken tomurcuklanmayı getirdi. İnşallah tüm müşterilerimiz fidelerimizden memnun kalır. Pazarda nisan ayının ilk haftasında az fide götürmemize rağmen iyi fide satmıştık. 2. haftada ise hiç mummadığımız kadar fide satışı oldu. Bir günde 650ye yakın fide satışı yaptık. Emeklerimizin karşılığını almaya başladık. Allah hepimize bereketli ve kaliteli ürünler vermesi dileğiyle.. Çanakkale Domatesi ![]() Saksılık Çeri Domates ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün Konya'nın Kadınlar Pazarına yolum düştü. Sizin küçük viyollerinizde yine marul var. O küçücük viyollerde koca koca biber, domates, salatalık, kabak vs. gördüm. Küçücük viyollerde onlar nasıl gelişiyor. Biraz bahseder misiniz? İlginç olan bir de fideler 20-25 kuruştu. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben gecen sene ıkı tur torf ıle denedım, torf ne kadar kalıtelı olursa aynı fabrıka uretımı gıbı fıde elde edılıyor. Telefondan yazıyorum harfler ıcın kusura bakmayın ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|