![]() |
|
![]() |
#65 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() Ablacım eveeettt o eklediğin çavuş-jandarma ilk fotodaki benim istediğim şekerpareden nasıl mutlu oldum anlatamam ![]() ![]() Ablacım ben bi Denizli'ye gideyim yerime yerleşiyim kargoyu ozaman isterim şimdi hiç vaktim yok hem şimdi istesem de oraya götürmeye uğraşıcam hiç gerek yok iki işe ![]() ![]() Düzenleyen bay tömürcek : 27-08-2013 saat 08:42 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evet bence de Denizli'ye yerleş,adresin belli olsun.Öyle göndereyim. Haseki küpelerine de çok sevindim.Sağolasın.Hemen eksem olur mu acaba?Bu arada köydeki adı -haset küpesi-.Ne bilsin gariban köylüm -haseki- nin padişahın çocuğunun annesi olup,çiçeğe gösterişli küpelerinin adı verildiğini.Diline -haset- demesi daha kolay gelmiş. Düzenleyen mügem : 27-08-2013 saat 15:04 Neden: Bilgi hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu flox (alev çiçeği) değil mi? Yoksa ben mi yanılıyorum? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben size demedim mi,ne iyi ettiniz de bahçemi ziyaret ettiniz.Yine beklerim. Düzenleyen mügem : 28-08-2013 saat 00:06 Neden: Cümle ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Aeschynanthus radicans
![]() 24 nisanda çiçekli olarak aldım. ![]() Bu da 4 ay sonra 2.çiçeği.Yeni sürgünler veriyor ama çok açmıyor.Herhalde dışarıya ayak uydurmaya çalışıyor. Ruj çiçeğinin adını yazana dek şaşı oldum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Atık malzemelerden rüzgar çanı
Ayvalığa ya da Dikili'ye gittiğimizde kızımla hep rüzgar çanlarına bakardık.Sesleri çıngıl çıngıl hoşumuza giderdi.Ve fiyatları pahalı gelirdi. Birgün kızım,midye kabuklarının rüzgar çanı olabilme olasılığını keşfetti.Gelsin midye dolmalar,temizlensin kabuklar.Bozuk simit lambamız 1 yıldır,bir işe yarar diye bekliyordu.Eh inek yemlerinin çuval ipleri de birikiyordu.Biz de kızımla rüzgar çanını yapıverdik.Yapılışını da -Atık malzemelerden yeni eşyalar yapımı- bölümüne koydum. ![]() Not:Link vermeyi bir türlü başaramadım.Tarifleri okudum,uyguladım ama yapamadım. Düzenleyen mügem : 28-08-2013 saat 15:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sayfanız hayırlı,uğurlu olsun...Ne kadar güzel çicekleriniz var.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Müge ablam sayfan güzelliklerle dolup taşıyor herşeyin maşallahı var çok güzel hepsi ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgar çanı da çok hoşuma gitti ellerinize sağlık ablacım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yine beklerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayfamda gördüklerin ve göreceklerin bize ALLAH'ın emaneti.Elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz.Ben,benim demeyi sevmem,malum HAYY'dan gelen,HU'ya gider.Bizde ki emanetler de öyle olacak.Neyse fazla ağır olmadı değil mi ![]() Biz fıstık çamı ormanında yaşıyoruz. Ben ağaçlar.nete yazarken,rüzgar çanı da eşlik ediyor.Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
|
Rozet çiçeklerim..
![]() Mor ve hazeli rozetlerim kuruyunca bir süre sökmedim.(Elim ermedi) ![]() Bir de baktım,diplerinden minik rozetler çıkmış. ![]() Kuru dallardaki tohumları toplayıp... ![]() Plastik tatlı kabına ekiverdim.Kapalı olduğuna bakmayın,şimdi açtım,gece kapatacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Kohleria..
![]() ![]() Japon küpelerim coştu.Büyük olan Müşerref,Küçük olan Şeyma...Bunlar bugünkü pozları.. Şimdilik hoşçakalın,sebze bahçemdeki börülcelere sırık dikeceğim.Fotoğrafları paylaşırım. İyi günler. Düzenleyen mügem : 28-08-2013 saat 16:11 Neden: cümle ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
|
Lise tarih hocam İzmirliydi. Arabasının önünde süs olarak 1 tane fıstık çamı kozalağı vardı. Sorunca kendisine, çok değerli evladım bu kozalak, fıstık çamı bi bizim orda yetişir derdi kulakları çınlasın, hiç üşenmez her aşüre zamanı koca okula aşüre pişirirdi ah ahh ![]() ![]() Müge ablacım maşallah kohleraların göz alıcı hep dışarda mı duruyorlar? Benimde 1 saksı kohleram var içerde pencere kenarında duruyor ama yaprakları içe doğru kıvrılıyor hep. Aslında sağlıklı çiçek açmasında sorun yok, uçtan uçtan sürekli tomurcuk verip çiçek açıyor ama yaprakları dediğim gibi hoşuma gitmiyor. Bende geçen gün sabah güneşi gören balkona aldım belki yaprakları düzelir diye, seninkiler nasıl biyerde duruyor ablacım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili mügem çiçek çeşitlerin fazlaca ve hepsi de maşallah sağlıklı. Bu sağlığı yanmış hayvan gübrelerine mi borçlusun acaba, yoksa başka besin takviyesi yapıyor musun? Ellerine sağlık iyi ki sayfa açmışsın büyük bir zevkle geziniyorum bahçende. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
çam, domates, inek, manzara, telgraf |
|
|