Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mügem
Ben bildiğin şalvarlı,yazmalı,tarlalı,inekli köylüyüm  Evet mısıra darı deriz.Şimdi bu darılar sömek yapınca,tarlada ocağı yakıp,bir güzel közleriz.Biçildiği gün de çuvala toplar,konuya komşuya dağıtırım.
Zaten bana bu çiçeği sen hatırlattın.Komşuda varmış,ayıracağım ister misin dedi.Eh biz çiçek delileri hangi çiçeğe istemem deriz ki zaten.Atladım.Fotoğrafı ekliyorum.Minik soğancıkları var.Çilli kınayla beraber istediğin zaman göndereyim.
Selamlar.
|
Ne güzel ablacım bizde öyle şalvarlı,inekli,tarlalı köylüyüz

Sömekte somak oluyor heralde nekadar dil farklılıkları oluyor değil mi müge abla
Ablacım eveeettt o eklediğin çavuş-jandarma ilk fotodaki benim istediğim şekerpareden nasıl mutlu oldum anlatamam

Altındaki renkte çok güzelmiş. Teklifimi geri çevirmediğin için sonsuz teşekkürü borç bilirim ablam yumrularından bana ayırırsan çok sevinicem ve kına tohumu için de ayrıca teşekkür ederim eli gönlü bol ablam
Ablacım ben bi Denizli'ye gideyim yerime yerleşiyim kargoyu ozaman isterim şimdi hiç vaktim yok hem şimdi istesem de oraya götürmeye uğraşıcam hiç gerek yok iki işe

Ve müge abla Sabah kargon yola çıkıyor bi aksilik olmazsa peçetedeki tohumlar bendeki katlı haseki küpelerinden iyi akşamlar