![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Mügem, Ne iyi etmişsin bahçe sayfası açarak. Bunca güzelliği bizimle paylaşma kararın için çok teşekkür ederim öncelikle. Çiçeklerin de tarlanız da çok keyifli görünüyor. Tatlı anlatımlarınla süslemen de tatlı üzeri kaymak misali apayrı bir lezzet katıyor bu güzelliklere. Ben de Tömürcek gibi o çilli kınaya hayran kaldım. Tohumları paylaşacak kadar olursa birkaç tanesine talip olabilirim canım. Begonyagiller de çok bakımlı ve özellikle kütükler üzerindeki son düzenlemeyle harika görünmüşler. Sayfanın bereketi, yeşili, huzuru bol olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beğenmenize sevindim.Çilli kınamın tohumlarını epey aldım.Sizin için ne zaman uygunsa göndereyim. Tekrar beklerim,iyi geceler.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Çavuş-jandarmalar
![]() ![]() Tülay begonyalarım.Sizde şekerpare,bizde çavuş-jandarma.Büyük olanı çavuş,küçük olanı jandarma.Birara babaannemin ve annemin yumrulu begonyalarını da ekleyeceğim. Düzenleyen mügem : 27-08-2013 saat 00:07 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu flox (alev çiçeği) değil mi? Yoksa ben mi yanılıyorum? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben size demedim mi,ne iyi ettiniz de bahçemi ziyaret ettiniz.Yine beklerim. Düzenleyen mügem : 28-08-2013 saat 00:06 Neden: Cümle ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Aeschynanthus radicans
![]() 24 nisanda çiçekli olarak aldım. ![]() Bu da 4 ay sonra 2.çiçeği.Yeni sürgünler veriyor ama çok açmıyor.Herhalde dışarıya ayak uydurmaya çalışıyor. Ruj çiçeğinin adını yazana dek şaşı oldum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Atık malzemelerden rüzgar çanı
Ayvalığa ya da Dikili'ye gittiğimizde kızımla hep rüzgar çanlarına bakardık.Sesleri çıngıl çıngıl hoşumuza giderdi.Ve fiyatları pahalı gelirdi. Birgün kızım,midye kabuklarının rüzgar çanı olabilme olasılığını keşfetti.Gelsin midye dolmalar,temizlensin kabuklar.Bozuk simit lambamız 1 yıldır,bir işe yarar diye bekliyordu.Eh inek yemlerinin çuval ipleri de birikiyordu.Biz de kızımla rüzgar çanını yapıverdik.Yapılışını da -Atık malzemelerden yeni eşyalar yapımı- bölümüne koydum. ![]() Not:Link vermeyi bir türlü başaramadım.Tarifleri okudum,uyguladım ama yapamadım. Düzenleyen mügem : 28-08-2013 saat 15:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sayfanız hayırlı,uğurlu olsun...Ne kadar güzel çicekleriniz var.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yine beklerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Müge ablam sayfan güzelliklerle dolup taşıyor herşeyin maşallahı var çok güzel hepsi ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgar çanı da çok hoşuma gitti ellerinize sağlık ablacım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayfamda gördüklerin ve göreceklerin bize ALLAH'ın emaneti.Elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz.Ben,benim demeyi sevmem,malum HAYY'dan gelen,HU'ya gider.Bizde ki emanetler de öyle olacak.Neyse fazla ağır olmadı değil mi ![]() Biz fıstık çamı ormanında yaşıyoruz. Ben ağaçlar.nete yazarken,rüzgar çanı da eşlik ediyor.Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Rozet çiçeklerim..
![]() Mor ve hazeli rozetlerim kuruyunca bir süre sökmedim.(Elim ermedi) ![]() Bir de baktım,diplerinden minik rozetler çıkmış. ![]() Kuru dallardaki tohumları toplayıp... ![]() Plastik tatlı kabına ekiverdim.Kapalı olduğuna bakmayın,şimdi açtım,gece kapatacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Kohleria..
![]() ![]() Japon küpelerim coştu.Büyük olan Müşerref,Küçük olan Şeyma...Bunlar bugünkü pozları.. Şimdilik hoşçakalın,sebze bahçemdeki börülcelere sırık dikeceğim.Fotoğrafları paylaşırım. İyi günler. Düzenleyen mügem : 28-08-2013 saat 16:11 Neden: cümle ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
çam, domates, inek, manzara, telgraf |
|
|