![]() |
|
![]() |
#2281 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Hergün bir sürü salyangoz toplayıp çöpe atıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Ağaç Dostu
|
Begonyalar maşallah güzel çiçekleniyoruz... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Ağaç Dostu
|
Su damlacıklı fotoğrafları çok beğeniyorum ya hercaim. ![]() ![]() ![]() Kasımpatım da ne hikmetse açtı. 2-3 kasımpatım da çiçek açmak üzereler. ![]() ![]() Bahçede kendiliğinden çıktı, yaprakları kasımpatına benziyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Ağaç Dostu
|
Bu sakızlarımı çok seviyorum. Maşallah çiçekleri ve renkleri çok güzel açıyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2013
|
Bu sene kasımpatılarda bir acaiplik var, herkes bu mevsimde açmasından şikayetçi değilde hayret ediyor, vardır bir hikmeti.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Ağaç Dostu
|
Şeker begonyalarım da maşallah pek şeker oldular... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalarım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Çiçeklerin yine çok güzeller ablacım, özellikle şekerler harika olmuş. Yağmur varmıydı bugün orada? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalarımdaki zararlılar. ![]() İyi de yuva yapmış kendisine nasıl yiyor peki sardunyaları? ![]() Bu zararlılar da sağolsun komşular çok şükür, Allah razı olsun iki dal bırakmışlar bana. ![]() ![]() Fotoğrafta daha güzel gördüm, kaç yerinden koparıp koparıp gitmişler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Ayy komşuların kırdığı bir üst fotoğraftaki ceylangöz mü? Daha önce de bir fotoğrafını paylaşmıştınız, çok güzeldi gözümü alamamıştım. Güzel olan tüm şeylerin başına gelen aynı oluyor, insanlar üstüne atılıp o güzellik kalmayıncaya dek onu tüketiyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Ağaç Dostu
|
Sayın TRAKLI merhaba, hoşgelmişsiniz. Evet her sene temmuz-ağustos aylarında tomurcuklanırlardı ve ben de hepsini cimdikleme usulü topluyordum. Fakat bu sene bu ayda tomurcuklanmaya başlayınca dedim 'Tamam rahat bırakayım bakalım ne istiyorlar, ne olacak.' Valla çiçek açtılar işte. Sarı kasımpatlarımda da tomurcuklanma var, onları da bıraktım kendi hallerine. Vardır bir hikmeti... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira tekrar çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... Bugün sabah 11.00 gibi bir rüzgâr bir fırtına, sonra da saat 14.00 bardaktan boşanırcasına bir yağmur, sonra ara ara çiselemeler ve 15.30 gibi de güneş kendini gösterdi. Sonrası ve hâlâ devam ediyor bir nem bir nemli hava ki sorma. Haziran böyle geçerse temmuz-ağustos ne oluruz düşünmek bile istemiyorum valla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Ağaç Dostu
|
YeniGine de değişiklik... Balkabağı imiş. Minicik 3-4 fidan getirdi komşum 'Sema buraya diksek olur mu diye sordu. E ben de o minicik fidanlara hayır diyebilir miyim diyemem tabi ki. Diktik şimdilik bu haldeler sonrasını bilemiyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Ağaç Dostu
|
Hep imrenirim ya bahçedeki sebze fidelerinin meyvelerine bunu da çeri domates diye alıp dikmiş idik. 1 tanecik. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Ağaç Dostu
|
Salatalık olacaklarmış. Haydi inşallah. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene kadife yolumun az birazını komşumun isteği e biraz da benim hevesim biber fideleri diktik. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Ağaç Dostu
|
Ben tarlalarımı sularken komşunun sebze merakı ricasını da hiçe saymadan sularım, sardunyalarımdan da vazgeçemem. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine, Her çiçeğini ayrı bir zevkle seyrettim. İnsafsızca koparılan sardunyana inan ki, senin kadar üzüldüm. Böcek ve salyangoza çare var ama, bu iki ayaklıların verdiği zararı önleyemiyoruz. Benden de koparılan sardunyaları bir kısmı kel kadı. Canım arkadaşım,gönderdiğin fidelerden haberler: Sarı çiçek çok güzel açtı ve bitti.Onun tohumunu mu alacağım? Aster iki çiçeğini gösterdi durumu iyi. Ne yazık ki, 3 kök karanfilimin ikisini bir böcek kesmiş, bir kök kaldı büyüyor şimdilik Kınalarımı yerlerine aldım,açınca fotoğraflarını paylaşacağım. Her şey gönlünce olsun,selam ve sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Sevgili YeniGine, çiçeklerinize bayıldım. Belli ki çok emek verilmiş. Yumrulu begonyaların (gelin damat çiçeği , )bahçede olabileceklerini bilmiyordum. Nasıl bir yere ektiniz. Ben de onları çok seviyorum ama benimkiler saksıdalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili yenigine maşallah yıldızların, sardunyaların,şekerlerin,hercailerin çok güzel olmuş. kasımpatılar gerçekten şaşırdılar nerde görsem çiçek açmış haldeler. benimkilerde tomurcukta bu sene galiba kasımpatıların yılı olacak kasım ayında da inşallah çiçeklenmeye devam ederler.bizleri hüsrana uğratmazlar.begonyalarına hayranım.çok güzel açıyorlar.gelin damat çiçeği denilen begonya bunlar mı? benimde olsun istiyorum. öyle ise büyük marketlerde yumrulu begonya diye satın alabilirim.ehhh...elin sebzelere değmiş birde tadına bakarsan,bundan sonra mutlaka sebzelerede yer ayıracaksın.inşallah ürünlerini tatmak nasip olur.bir zararlı tarafından yok edilmez.sardunyan için üzüldüm.sanki şiddet görmüş bir hal almış.saçınıbaşını yolarcasına,kelaynak'a döndürmüşler içimden elleri kırılasacalar diyesim geldi. bazen bizde yapıyoruz. ama çiçeğe zarar vemeden böyle şiddet görmüş gibi değilen kısa zamanda kendisini toparlar da size daha güzel çiçekler açar. dilerim çiçekleriniz hiç solmasın,siz bunu en çok hak edenlerdensiniz.tabi hiç birimizinki sevgilerimle....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Yeni Gine, çiçeklerine, sebzelerine bayıldım maşallah emeğini inkar etmemişler. Ellerine, emeğine sağlık, komşular tarafından acımadan budanan ceylanına üzüldüm ama dua et iki dal bırakmışlar. Benim tavus kuşu orkidelerimi ve bir çok çiçeğimi saksısıyla götürmişlerdi ![]() Ben şimdi Urla'da tekrardan bahçe düzenliycem, arazi büyük, toprak kötü, elde doğru dürüst çiçek kalmadı ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum hayırlısı bakalım inşallah yakında ben de sizlerle güzellikler paylaşırım sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Sevgili YeniGine, maşallah sebzeler, çiçekler harika görünüyor. Hele şeker begonyalar , gerçekten şeker gibi , insanın yiyesi geliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Teşekkür ediyorum, sağoluun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sarı çiçeğin artık dibinden yeni minik minik fideleri oluşacak, ben tohum almamıştım geçen sene, fidelerden kendiliğinden büyüyorlar. Aster de çok güzel kendiliğinden yayılıyorlar. Tutmuş olmasına sevindim. Karanfil inşallah kalan 1 tane tutar da yayılır ve seneye çiçeklerini görürsünüz. Olmaz ise ben tekrar gönderirim size, canınız sağolsun. Henüz kınalarda benim de çiçeklenme yok, bekliyoruz bakalım. Çok teşekkür ediyorum, sağolun sizin de inşallah herşey gönlünüzce olsun. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum sağoluun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Teşekkür ediyorum, sağolasın; inşallah hiçbirimizin çiçekleri solmasın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Urla da yeni bahçe; haydi bakalım hayrlısı olsun rastgelsin inşallah. Arazi büyük, toprak kötü bence onları düşünün, elde doğru dürüst çiçek kalmadı kısmını bence hiç dert etmeyin ağaclar.net ailesi kesinlikle yardımcı olacaktır size. Herşey gönlünüzce olsun inşallah, kolaylıklar diliyorum; güzellikleri paylaşmak nasip olsun inşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|