View Single Post
Eski 17-06-2014, 23:57   #2310
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mormenekşe Mesajı Göster
Sevgili Yeni Gine, çiçeklerine, sebzelerine bayıldım maşallah emeğini inkar etmemişler. Ellerine, emeğine sağlık, komşular tarafından acımadan budanan ceylanına üzüldüm ama dua et iki dal bırakmışlar. Benim tavus kuşu orkidelerimi ve bir çok çiçeğimi saksısıyla götürmişlerdi
Ben şimdi Urla'da tekrardan bahçe düzenliycem, arazi büyük, toprak kötü, elde doğru dürüst çiçek kalmadı ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum hayırlısı bakalım inşallah yakında ben de sizlerle güzellikler paylaşırım sevgiyle kalın.
Sevgili mormenekşe merhaba, hoşgelmişsiniz. Beğeni ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağolun.
Evet çok şükür ki iki dalını bırakmışlar bana sağolsunlar. Hep istediler de ben vermedim, sanırım onlar da sen vermezsen biz de böyle yaparız dediler.
Urla da yeni bahçe; haydi bakalım hayrlısı olsun rastgelsin inşallah. Arazi büyük, toprak kötü bence onları düşünün, elde doğru dürüst çiçek kalmadı kısmını bence hiç dert etmeyin ağaclar.net ailesi kesinlikle yardımcı olacaktır size.
Herşey gönlünüzce olsun inşallah, kolaylıklar diliyorum; güzellikleri paylaşmak nasip olsun inşallah.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön