View Single Post
Eski 17-06-2014, 23:51   #2309
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili yenigine maşallah yıldızların, sardunyaların,şekerlerin,hercailerin çok güzel olmuş. kasımpatılar gerçekten şaşırdılar nerde görsem çiçek açmış haldeler. benimkilerde tomurcukta bu sene galiba kasımpatıların yılı olacak kasım ayında da inşallah çiçeklenmeye devam ederler.bizleri hüsrana uğratmazlar.begonyalarına hayranım.çok güzel açıyorlar.gelin damat çiçeği denilen begonya bunlar mı? benimde olsun istiyorum. öyle ise büyük marketlerde yumrulu begonya diye satın alabilirim.ehhh...elin sebzelere değmiş birde tadına bakarsan,bundan sonra mutlaka sebzelerede yer ayıracaksın.inşallah ürünlerini tatmak nasip olur.bir zararlı tarafından yok edilmez.sardunyan için üzüldüm.sanki şiddet görmüş bir hal almış.saçınıbaşını yolarcasına,kelaynak'a döndürmüşler içimden elleri kırılasacalar diyesim geldi. bazen bizde yapıyoruz. ama çiçeğe zarar vemeden böyle şiddet görmüş gibi değilen kısa zamanda kendisini toparlar da size daha güzel çiçekler açar. dilerim çiçekleriniz hiç solmasın,siz bunu en çok hak edenlerdensiniz.tabi hiç birimizinki sevgilerimle.......
Sevgili Münevver çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Valla kasımpatlar her sene temmuz-ağustos tomurcuklanırlardı ben de çimdikleye çimdikleye tek tek hepsini koparıyor idim. Baktım bu sene haziran dedim bırakayım bakayım ne olacaklar. Ve gayet de güzel açtılar. 2 tane de sarı kasımpatım var onlar da açıyorlar. Açsınlar bakalım.
Sebzeler; ah yerim olsa ben de şöyle bol bol dikebilsem. Arkadaşlar paylaştıkça fotoğrafları içim gidiyor hele o hasat dönemi sorma nasıl içim gider nasıl. E komşu da almış gelmiş fideleri diktik bakalım, ne olacaklar?
Sardunyama ben de çok üzüldüm sorma halbu ki dedim şimdi tutmaz almayın budayacağım zaman veririm zaten. Yolmuşlar kaç tane dalını.
Teşekkür ediyorum, sağolasın; inşallah hiçbirimizin çiçekleri solmasın.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön