![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Sevgihoca'm beğeniniz için teşekkür ederim. Normalde gülleri boğdukları için kızgınım onlara ama baksanıza nasıl da gülümsüyorlar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Evet,çiçekler birbirini boğuyor,ben de boğmasınlar diye çıkan tohumları yolup duruyorum.Özellikle de aynısefalar.Akşam sefaları da çabuk yayılıyorlar.Ama harika görünüyorlar.Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Çilekler gerçekten çok güzeller, tam küçük kızınıza atıştırmalık,kızınız şimdi kaç yaşında bilmiyorum ama son hatırladığım ayakkabıları mıydı, bisiklet miydi, sizce kaç yaşında sorusuna 3 yaşında demiştim, ağız tadıyla yesin (yiyin) küçük kızımız. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Oh oh maşallah kocaman kız olmuş, abla bile olmuş kızımız, çok sevindim Allah uzun ömürler versin yolları daima açık olsun. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Amin abla. Allah herkese sağlık afiyet versin. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne deyim,çatlamaktan başka çarem yok. Altı üstü bir akşam sefası büyütücem diye göbeğim çatlıyor.Sizinkilere maşallah deyim.Renk geçişleri harika .Güle güle büyüsünler. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun h-Doğan.Akşam sefaları bu yıl bende de çok.Aralarını açacak şekilde azalttım.Benimki tabii ki sizinki kadar renkli değil.Sarı kırmızı renginde birkaç tane dünürüm getirdi.Diğerli koyu pembe.Nazik teklifiniz için teşekkür ederim.Şimdilik benimkiler bana yetsin.Büyüselerdi rahatlayacağım.Sizinkiler iklim dolayısıyla büyüyüp serpilmişler.Ben de sabırla bekliyorum.Saygılar. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderatör
|
Hiçbirinin tadına henüz bakmadık çünkü tohumları garantiye almak istedim. Bir kısım hasat yapacağım taze çıkarsa tatlarına bakacağız. Hem Sn.TCM hem de Sn.Portorikolu'ya teşekkür ederim. Sn. TCM'den gelen kırçıllı Ayşe kadın fasulye. ![]() Sn.TCM'den gelen beyaz tohumlu fasulye. Etkinlikte fazladan göndermişti. ![]() Sn.Portoriko'ludan gelen sırık barbunya. ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Bakliyat tohumlarını böceklenmeden muhafaza etmeyi bilen, bana da öğretebilir mi? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
En garantisi buzdolabında saklamak. Hiç bir şey olmuyor. |
|