![]() |
|
![]() |
#1787 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Çok güzel,hayran olmamak ve kıskanmamak elde değil... Ama sadece onlar değil,hepsi harika..Emeklerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Kudret narını hiç bu şekilde görmemiştim..Teşekkür ederim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Sağlıcakla kalın... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Bitkileri seviyorum, onlar da beni seviyor. ![]() Kudret narları havalar serinleyince daha fazla meyve tutuyor ben de fırsat bulmuşken paylaşayım dedim. Sağlıcakla kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hdoğan ne kadar güzel bir kaktüsmüş öyle, ben de çok sevdim. İnşallah bulabilirsem benimde olsun isterim. Su kabaklarınız da maşallah, ne yapacaksınız onları? Bence çok güzel kuş yuvaları olur diye düşünüyorum... Bitkiler maşallah hepsi birbirinden güzel, ellerine, gönlüne sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Bende sadece bir tane var. Etrafına bak bulamazsan ben sana göndereyim ablacığım. Bu sene saksısını değiştirsem mi diye düşünüyorum. Kaç yıldır aynı saksıda sadece su veriyorum. Çok kanaatkar. Su kabaklarını kardeşlerimle ve bir kaç tane akrabamla paylaşacağım. Tohumlarından takasa göndereceğim. Kızım bunları çok güzel boyuyor. Fotoğraflarını çekerim daha sonra. ![]() Kuş yuvası için bence gerek yok zaten kuşlar ağaçlarda yapıyorlar ben de bozmuyorum nasıl olsa yaptıkları yuvaları. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Ağaç Dostu
|
Değerli Arkadaşım, Eşine söyle,mutlaka reçelini deneyin. Gör bak reçelin içinde nasıl da pırıl pırıl parlıyorlar. Kireç suyunda bekletmek işin püf noktası. Epey de varmış sende. Bende bu kadar yok ama reçelin resmini koyunca tohuma talep çok oldu. Yetmeyenini senden takviye yapacağız artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Takasa koymuştum. Tohumlukları ayırdım ama daha patlıcanların içindeler. Fırsat olmadı çıkarmak için henüz. Bu hafta tam ayarlamam lazım tohumları vakit geldi. Reçelini sizin sayfanızda görmüştüm. Seneye tekrar ekeceğim o zaman yaparız kısmetse. Teşekkür ederim. Sağlıcakla kal. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Alıntı:
vcut olansa ikinize gönderebilirim . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Şu http://www.agaclar.net/forum/1211855-post1773.htm kaktüsü demişti. ![]() Bende bir saksı var. Ben yakınında bulamazsa gönderirim demiştim malum kargo parası ucuz değil. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hdoğan gerçekten ne kadar güzel bir kaktüsmüş öyle verdiğin linke baktım harikalar. Teşekkür ederim. Sevgili efeege sen de sağolasın, teşekkürler... Bende sanki öyle çok müsait yerlerim varmış gibi her gördüğümden ister oldum. Allah Allah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|