![]() |
|
![]() |
#1754 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
İmrenerek geziyorum.....Bol çicekli,bol meyveli günler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hdogan sellukaya maşallah, ne kadar güzel olmuş öyle... Ağaç minesi çok güzel derken özellikle güllerin yapraklarına bayıldım. Maşallah sağlıklı görünüyorlar ve ben de böyle yapraklı gül istiyorum. Ellerine gönlüne sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Selluka 4 yaşında oldu bu sene çiçeğe doyurdu desem yeridir. Hem bitki olarak coştu hem çiçek olarak. Tabi sorun olmazsa olmaz gövdesinde bol miktarda dut kabuklu biti var acilen ilaçlamam lazım. Seneye bu kadar yayılmasına izin vermeyeceğim. Ağaç mineleri de budadım onlar da işi abarttı, her tarafa yayılıyorlardı. Çok hızlı büyüyorlar. Sağlıcakla kal. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hdoğan; belki görmüşsündür fakat ben yine de belirtmek istedim. Sevgili sonkez'in sayfasında paylaştığı http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...tm#post1211307 kaktüsü görmeni isterim. Hemen saksılarımızı büyütelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Sağlıcakla kal. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
günaydın. dediğiniz gibi bol dallı olacaktı eşim onu işyerinde dışarıda bırakmış , hergün birer dalı yok oluyormuş işlek cadde sebil gibi gelen geçen birer dal,götürüyormuş. ben görünce hemen eve getirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Moderatör
|
O kadar büyüyen kaktüsü görenlerin yolması normal olsa gerek. .) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|