![]() |
|
|
|
#271 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hdoğan ben daha tohumları nasıl ekeceğim diye düşünürken; maşallah siz fide bile yapmışsınız. Peki şebboy, aslanağzı şaşırtacak mısınız? |
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Daha zinnia var onu ekmedim. Bodur olmadığı için 10 tane eksem yetecek. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...6-dsc06092.jpg Telgraf çiçekleriniz tohumdan mı yetişti? ![]() |
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Aldığım gibi duruyor, ne büyüyor ne uzuyor, maşalllah sizin saksıyı öyle dolu dolu görünce tohumdan yetiştirdiniz sandım. Bayağı yetenekli gördüm sizi tohumdan yetiştirme konusunda, şaşırtacak mısınız Aslanağzı ve şebboylarınızı? Firesiz çimlenmiş gibi görünüyorlar ne güzel.. |
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. h_dogan; tüm sebze fideleriniz, marullar, naneler hepsi özellikle Selluka fideleriniz ne kadar sağlıklı görünüyorlar, lif kabağı tohumları ne kadar sürede topraktan çıkarlar merak ettim? Bende 1 hafta kadar oldu ektim. Çok güzel bol bol ürünler alırsınız inşallah. Esen kalınız... |
|
|
|
|
|
#290 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hdoğan inanın kıskanmadım desem yalan olur. Maşallah ne kadar güzel fideleriniz olmuş. O tohumları ektikten sonra nasıl korudunuz, ne yaptınız? Maşallah, rastgele inşallah!.. |
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Şebboyların bir kısmını şaşırttım saksılara bir kısmını da yere ekeceğim. Aslanağzılarını da tabi ki şaşırtacağım. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sayın h_doğan... Ellerinize sağlık fideleriniz çok güzel gelişmiş maşallah, bereketi bol olsun Allah ağız tadıyla yemeye nasip etsin. |
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Bir de diğer kabakgillere göre ilk başta yavaş büyüyor. Sıcakları görünce daha hızlı büyüyor. |
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
Moderatör
|
Beğeniniz için teşekkür ederim Sn. YeniGine. Örtüaltında korumuştum. Bazıları hala örtüaltında. |
|
|
|
|
|
#295 |
|
Moderatör
|
Teşekkür ederim Sn. akçabardak. Daha iyisi sizin ve sevdiklerinizin olur umarım. Hep beraber bereketli bir yıl olması dileğiyle. |
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) mı Sayın h_dogan? Tarlayı doldurur bunlar:-) Çiçeklerini de görürüz inşallah!Bu arada tohumdan üretim konusunda size imrendiğimi söylemeden geçemeyeceğim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Amcamgile de vereceğim bunlardan baya bir yer eker bunlar. Ben bu kadar çıkacaklarını tahmin etmemiştim bir de soğuk zamanda ektiğim için fazla tohum attım sonuç iyi oldu yine de. |
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Moderatör
|
Teşekkür ederim Sevgi Hanım. Bundan sonra daha da hızlanır büyümeleri çünkü geceleri de 13-14 derece olacakmış. |
|
|
|
![]() |
|
|