![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Herşey çok güzel. Benim yıldız çiçeklerinde de kırmızı örümcek olduğunu düşündüğüm bir hastalık vardı. Kimyasal ilaç kullanmak istemedim. Ev yapımı ilaçlarla önleyemeyince kökten budadım. Yeni çıkanlar sağlıklı görünüyorlar. İnşallah tekrarlamaz. Aloe ilk kez mi yavruluyor. Benim aloe veram iki yıldır bende ve hala yavrulamadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Bu yıl patlıcanlar benim bahçede de oldukça göz alıyor. Hem mükemmel görünüme sahip hemde oldukça lezzetli . hem de topladıkça çoğalıyorlar . Bu yıl bahçeden oldukça keyif alıyorum . Tecrübe arttıkça keyif de doğru orantı artıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Domateslere bayıldım Sayın hdoğan, maşallah... Zinnialar evet gerçekten maşallah büyük büyük açmışlar ben de bugün geçen sene düşen tohumlar baktım bugün eski yerlerinde minik minik olmuşlar çok geç kalmışlar aslında minicik ve cılızlar olsun ben de birkaç tanesini şaşırttım bakalım ne olacaklar? Ellerinize, gönlünüze sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Moderatör
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Maşallah o bogurtlen ler ne güzel olmus eşimle beraber bakakaldik ellerinizle sağlık sadece bogurtlen ler müthiş degil herşey müthiş görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim beğeniniz için Sn. nesli60. Böğürtlen çok kolay yetişiyor bakım da istemiyor. Yetiştirmek istediğiniz bitkiler içinde olsun bence. Büyük saksıda da yetişir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Moderatör
|
Pembe kalp domates verim olarak iyiydi ama meyve örtmesi iyi değil meyvelerde aşırı sıcaktan yanıklar oluştu. Adana için iyi bir özellik değil. ![]() Bunu da netten sipariş vermiştim. Bunun da kötü yanı meyveler olgunlaşmaya yakın çizgiler oluşuyor üzerinde. ![]() Bu da diğer pembe domates. Bitkinin yaprakları güçlü meyveleri örtmesi iyi. Pembe kalp domatesten daha iri meyvelere sahip. Lezzet bakımından birbirlerine çok yakınlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Moderatör
|
Bu da benim dev kabağım (sözde dev geleceği 50-60 kg) kabağın üzerindeki odun parçası yaklaşık 30 cm gelir. Büyüklüğü belli olur diye koydum üzerine. Ağacı ölmek üzere sapı kalmış sadece. Bu ay onu da toplarım. ![]() ![]() Gövdede küçük çatlaklar oluştu ![]() Tabi üzerini de örttüm gazeteyle. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Bende böğürtlen yetiştirmek istiyorum.Ne zaman ekilmesi gerekiyor ?Sizin eklediğiniz resimden sonra şart oldu artık. ![]() Sebzelerinizin de maaşallahı var.Kalp domatesi ilk kez görüyorum.Çok güzelmiş.Hele ki o kabaklar ... Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Moderatör
|
Çelik olarak dikecekseniz bahar başlangıcı uygun olur. Eğer torbalı fidan olarak dikecekseniz şimdi bile dikebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|