![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
çiğdem
Çiğdemleri ilk kez yetiştireceğim. Annemin bahçesinde açık pembesi var. Nisan ayında karlar eriyince muhteşem bir şölen sergiliyorlar. Geçen seneki görüntüler var bir ara yüklerim. ![]() ![]() Ekildiği yer ama bulanık çıkmış. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
iris
Irisleride ilk kez yetiştireceğim. Çocukken Malatya-Arapgir de dağlardan toplardık. Annemin bahçeyede getirip dikmiştik. Ama kaç senedir ki kaybolmuşlar. Koçtaşta görünce hemen aldım. Nede olsa çocukluk anılarımı hatırlattılar.inşallah iris soğanlarımda çıkar ![]() Bahçede yer kalmamış. Bende hemen sepeti saksıya çevirdim. Ve iris soğanlarını yerleştirdim. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.september82; öncelikle hoşgeldiniz, baharı bekleyeceğiz güzellikleri seyretmek için. Çuhaların rengini bende merak ediyorum. Çünkü onları annemle bir parkta ölmek üzereyken gördük ve hemen" ölümden ancak biz kurtarırız" diye harekete geçtik. Bitkileri dikip çevreyi güzelleştirdikleri için belediye görevlilerine teşekkür ederiz ama birde bakımlarını düzgün yapsalar daha iyi olmaz mı Ne kadar susuz kaldılarsa artık 2 tanesi yaşadı 1 tanesini kurtaramadık çiçeklenme süresi geçtiği içinmiydi yoksa çuhaları ölüme terkettiler anlayamadım. Ama bu çuhaları kurtardık en azından. Şimdi merakla açmalarını bekliyorum.![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Alıntı:
Bu arada çiçekleriniz çok güzel, emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
iris
[QUOTE=Sevgi;1080893]Irisleride ilk kez yetiştireceğim. Çocukken Malatya-Arapgir de dağlardan toplardık. Annemin bahçeyede getirip dikmiştik. Ama kaç senedir ki kaybolmuşlar. Koçtaşta görünce hemen aldım. Nede olsa çocukluk anılarımı hatırlattılar.inşallah iris soğanlarımda çıkar Eklenti 359718 Irislerimden bir tanesi açtı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Paketlerin üzerinde ekim ayı ve çiçeklenme ayı yazıyor. Benimkilerde baharda çiçeklenmeleri olanlar. Güz çiğdemi olduğunu bilmiyordum bunu da sizden öğrenmiş oldum.Baharı bekleyip göreceğiz. Paketlerin üzerindeki talimatlara bakarsanız yanılmazsınız. Ayrıca geçen hafta bauhausta soğan paketlerinde 1 alana 1 bedava vardı. Umarım bitmemiştir. Bende bugün tekrar gidip lale soğanları alacağım. Düzenleyen Sevgi : 07-01-2013 saat 14:01 Neden: harf hatası |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
karakış
Bugün daha çok kar var. Cıklamenleri bahçeye dikmek için almıştım. Bir türlü vakit bulup dikemedim. Iyiki de vakit bulamamışım şimdi daha keyifliler ve onlarda benim gibi kar yağışını seyrediyor. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|