![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sayın hanndan, İlgi ve beğeninize çok teşekkür ederim. Sağlıklı,mutlu günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
İki yıldır 150 kök civarında nergis diktim. Çiçek açmağa başladılar. Yumru belli olgunluğa gelmeden her yıl çiçek açmaz. Mis gibi kokuyorlar. İleriki yıllarda hepsi açınca görünümü ve kokusu çok güzel olacak. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçedeki zeytinlerin hasatını yaptık. Bu yıl yağmurdan zeytin hasatını güçlükle yaptık. Sabahın erken, akşamın geç saatlerinde çok üşüdük. Parmaklarımız soğuktan hareket etmez duruma gelirdi. Küçük ağaçlardaki taneleri elle topladık. ![]() Büyük ağaçlarda sergi açtık, makine kullandık. ![]() Sergiden toplanan zeytinleri temizledik. ![]() Fabrikaya göndermek için çuvalladık ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın september82, Sayfamı incelediğinizi çok sevindim. İltifat ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Sağlılı,mutlu günler dilerim. Selam ve sevgilerimle.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Her şey çok güzel, güle oynaya büyütün, nergizlerin kokusu taa buralara geldi, mis gibi elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın TuRaÇ Sayfamı incelediğinize sevindim. Dilek ve temenileriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı,mutlu günler dilerim. Selam ve sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Solmaya yüz tutmuş kasımpatılarım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Muallim; öncelikle bahçeniz ve bahçe sayfanız hayırlı olsun. Sıfırdan başlayıp gelişmeleri gördükçe mutluluğunuzu tahmin edebiliyorum. Allah güle güle iyi ve sağlıklı günlerde yaşamanızı nasip etsin. Her şey çok güzel olmuş. Emeklerinize sağlık. Zeytinlerinize bin bereket ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|